A 6 eves lanyom iskolajaban ujitjak a menzat es emiatt CSAK
szendvicset hivet, amit o nem szeret?
Figyelt kérdés
Bovebben: a gyerekem iskolajaban ujitjak a menzat, ahol eddig ettek. Mivel most mindenki az osztalyaban etkezik nem engedelyezett a fott kaja, mivel "szagot csinal, ha mindenki mas fele kajat visz magaval" es termeszetesen melegiteni se lehet. A lanyom fott kajan nott fel, kenyeret nagyon ritkan eszik, a szendvicseket soha nem szerette. Kotelezhetnek, hogy ennek elennere csak szendvics legyen a csomagjaban? termeszetesen szabad vinni gyumolcsoket es zoldsegeket, de csakis nyersen. A problema, hogy hosszu programos, ami azt jelenti, hogy penteken kivul mindennap 8tol 4ig vannak (ott oldanak meg minden hazi feladatot es tanulnak, otthonra nem kapnak semmi pluszt). Azt se lehet megcsinalni, hogy csak par napot hagyod bent hosszu programmal es a tobbi napon kiveszed 13kor. Mi szulok, pedig egyikunk se tudja megcsinalni, hogy egesz heten eljojjon 12kor a munkabol.
ÉS igen, bedobta a piros aszt, nem Mo, mindig ez a reakció, ha már nem tudnak valamit másképp kidumálni.
okt. 12. 14:40
32/40 anonim válasza:
22,tényleg el kell olvasni a teljes jogszabályt. Nem csak diéta esetén kell,van rész pont az ilyen esetekre.
De így hogy Erdély az már más jogszabály amiről lila gőzöm sincs.
okt. 12. 15:05
33/40 anonim válasza:
", mintha jobb dolgom se lenne."
Van jobb dolgod mint ételt adni a gyerekednek?
okt. 12. 15:25
34/40 anonim válasza:
Szerintem ne panaszkodj, legalább felújítják, sok magyar iskolára is ráférne, egye meg a gyerek a szendvicset, egy iskolásnak már meg kell értenie.
okt. 12. 15:36
35/40 anonim válasza:
Gondolom a magyar adófizetők pénzéből megy ez a felújítás is!
okt. 12. 15:39
36/40 anonim válasza:
Én sem értem ezt a cirkuszt. Szintúgy nem eszek szendvicset, sosem ettem ,de van a héten 1-2 olyan nap, amikor csak hideget tudok enni. Én például tortillát szoktam készíteni, ezt elég változatosan meg lehet csinálni, gyakorlatilag csak a fantáziád szab határt, hogy mit teszel bele. Nekem eszembe sem jutna emiatt patáliát csapni, gondolom nem egész tanévig tart a felújítás, azért azt a pár hetet tényleg ki lehet bírni. Raksz bele sajtot, vagy grillezett csirkemellet, mellé pakolsz paradicsomot, salátát, kukoricát, babot, ami tetszik. Ebbe biztosan nem fognak belekötni.
okt. 12. 16:42
37/40 anonim válasza:
Van élet a snassz szendvicsen túl is.
Tömd meg, formázd meg, buritóba bármit rakhatsz, bulgur bármivel összekeverve hidegen is ehető.
A lányod meg már iskolás, sok mindent meg kell tennie, amit eddig nem akart, majd megszokja.
okt. 12. 17:56
38/40 anonim válasza:
Veszel mirelit peksutit, este (vagy ha van idod reggel) kisutod es 2 hetet kibir azzal.
Van rengeteg fele, csokis parna, fahejas csiga, kakaos csiga, barackos parna, pogacsa, sajtos rud stb minden boltban arulnak ilyet.
okt. 12. 23:14
39/40 anonim válasza:
27.
Ja, erdélyben élsz?
Öntik rátok a lóvét, majd megoldod...
okt. 13. 07:04
40/40 anonim válasza:
Fene tudja, én is Erdélyben élek, valahogy nem önti senki rám a lóvét.
Kérdező, én egy erdélyi nagyvárosban élek, itt egyáltalán nincs étkeztetés az iskolákban. Gyerek az órák után hazamegy. Kiflit és tejet kapnak, oszt jónapot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!