Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Mentek a gyerekeitekkel...

Mentek a gyerekeitekkel gimnáziumi - technikumi nyílt napra?

Figyelt kérdés
okt. 4. 15:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%
Megyek majd, de csak a tájékoztatót hallgatom meg vele, az órákra nem ülök be.
okt. 4. 16:16
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Az osztàlytàrsaival megy.
okt. 4. 19:26
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem megy se a gyerek, se én. Már 6-ban eldöntötte melyik gimibe megy. Így felesleges.
okt. 4. 20:29
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Mentem, megyek, és menni is fogok. Igénylik a segítségemet.

A lányomnak volt egy osztálytársnője, aki egyedül intézte a felvételijét, hát maradjunk annyiban, hogy nem sült túl jól el.

okt. 4. 21:34
 5/13 anonim ***** válasza:
78%
Mi sülhet el azon rosszul, hogy egyedül megnéz egy sulit. Nyilván nem ezek alapján dől el hova megy a gyerek.
okt. 4. 21:40
 6/13 anonim ***** válasza:
48%
Nálunk se a gyerek se mi nem megyünk nyílt napra. Véleményem szerint ilyenkor az iskolák nem a valódi arcukat mutatják.
okt. 5. 13:29
 7/13 anonim ***** válasza:
És akkor helyette milyen alkalommal tudod megnézni az igazi arcukat?
okt. 5. 14:36
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Információt gyűjtessz. Olvasol, ismerősöket kérdezel.
okt. 5. 15:32
 9/13 anonim ***** válasza:

Mi tavaly is voltunk, megyünk az idén is. Teljesen tisztában vagyok vele, hogy ilyenkor nem a valódi arcukat mutatják. De nekünk tavaly nagyon hasznos volt, mert annyira megtetszett a gyereknek, hogy azóta is mondogatja. Azt reméltem, kicsit motiválja majd, hogy jobban tanuljon. Ez a része amúgy nem nagyon jött be. Az idén is mondta, hogy menni szeretne, hát elmegyünk, baja nem lesz belőle.

2 iskolában voltunk tavaly, az egyikben be lehetett ülni órákra, a másikban csak körbevezettek, megmutatták a műhelyeket. Oda már nem szeretnénk visszamenni, a másik iskola jobban is tetszett neki. De azért beírunk 3-4 helyet.

Iskolai szinten szerintem nem lehet megoldani, azért komplett osztályokat nem tudnak beengedni, meg egyébként a mi iskolánk nem is ilyen kezdeményező szellemű. Egyébként is minek üljön be az egész osztály mondjuk az egészségügyibe, ha a felét egyáltalán nem érdekli. Van a városban vagy 15 technikum, elég sok idő lenne, ha mindenhová a suli vinné őket.

okt. 5. 17:28
 10/13 anonim ***** válasza:
7%
De miért kéne. Azért nagy varia nincs, hogy hova mennjen. Tudja az ember milyen tanuló a gyerek. Ha rendesen tanul, meg van az 5ös bizi akkor egy jó gimibe kell vinni. Ha nem túl jó, de nem is rossz, akkor egy technikumot ami valamennyire érdekli ki kell választani.
okt. 5. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!