Mentek a gyerekeitekkel gimnáziumi - technikumi nyílt napra?
Mentem, megyek, és menni is fogok. Igénylik a segítségemet.
A lányomnak volt egy osztálytársnője, aki egyedül intézte a felvételijét, hát maradjunk annyiban, hogy nem sült túl jól el.
Mi tavaly is voltunk, megyünk az idén is. Teljesen tisztában vagyok vele, hogy ilyenkor nem a valódi arcukat mutatják. De nekünk tavaly nagyon hasznos volt, mert annyira megtetszett a gyereknek, hogy azóta is mondogatja. Azt reméltem, kicsit motiválja majd, hogy jobban tanuljon. Ez a része amúgy nem nagyon jött be. Az idén is mondta, hogy menni szeretne, hát elmegyünk, baja nem lesz belőle.
2 iskolában voltunk tavaly, az egyikben be lehetett ülni órákra, a másikban csak körbevezettek, megmutatták a műhelyeket. Oda már nem szeretnénk visszamenni, a másik iskola jobban is tetszett neki. De azért beírunk 3-4 helyet.
Iskolai szinten szerintem nem lehet megoldani, azért komplett osztályokat nem tudnak beengedni, meg egyébként a mi iskolánk nem is ilyen kezdeményező szellemű. Egyébként is minek üljön be az egész osztály mondjuk az egészségügyibe, ha a felét egyáltalán nem érdekli. Van a városban vagy 15 technikum, elég sok idő lenne, ha mindenhová a suli vinné őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!