Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Felsős gyerekeitek este mikor...

Felsős gyerekeitek este mikor mennek aludni?

Figyelt kérdés
szept. 9. 06:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk fél 7-kor. 2. vagyok.
szept. 10. 12:57
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
9-es vagyok. Buszos napokon fél 6-kor, ha kocsival mennek/ megyünk, akkor 6:20-6:30-kor kel.
szept. 10. 13:17
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
8-as vagyok - 3/4 7kor van ébresztő
szept. 10. 14:38
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Fél 8-kor elég lenne suliba indulni (biciklivel 5 perc), így alhatna max 7-ig. De jobban szeret korábban kelni, így 6:20-kor kel ébresztőórára. (3-as voltam)
szept. 10. 15:14
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Nyolcadikos a fiam, legkésőbb 10-kor alszik.

Reggel általában (heti3x) 5-kor kel, 2x 6.15-kor. Versenysportoló és este 1/2 9-ig is van edzése.

(Csak halkan kérdezem: akiknél a gyerekek 11 vagy éjfél körül is pörögnek, mozognak valamit rendszeresen értelmesen? Nem feltétlenül a napi tesire gondolok… esetleg a család többi tagja is? Ha a gyerekeknek még az éjszaka közepén is könyörögni kell, a felnőttek hogy bírják a gyűrődést, teljesítést a munkahelyen pl?

Sokat számít a fizikai aktivitás is a bioritmusm,alvási ritmus szinten tartás-ban és más jótékony hatása is van- a tanulásra való pozitív hatása is tizedek óta bizonyított…)

Esetleg érdemes megfontolni, akár családilag is.

szept. 10. 23:54
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Hetedikes fiú, 22:30-23. Reggel 7:20-kor ébresztem, gyors reggeli, és megy. De 1 perc a suli, itt van szemben. :-)
okt. 8. 22:20
 17/17 anonim válasza:

Lányom 15 éves, gimnáziumban 10es.

Nem felsős de azért abból gond nem lehet ha válaszolok :)

Általában 21:30 után már nem látom.

Ez nem jelenti azt, hogy akkor már alszik is, de a szobájában van, csukott ajtónál

okt. 9. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!