Iskola valtas rossz kollegeium miatt? Golytaborban megkaptak a vegleges helyuket az evre, de rossz szo szerint lepukkant 10 agyas szobaban lenne a lanyom. Nem azt kaptuk amit igertek.
A helyi varosi gimibe atvennek penteken mar erdeklodtem.
Mashol is rossz allapotok vannak?
Hogy birja a gyereketek?
Gondolom volt oka, hogy a távolabbi sulit választottátok. Mennyivel gyengébb a helyi? Semmilyen más megoldás (pl. bejárás) nem jöhet szóba? Mennyire van messze és milyen a közlekedés. Csak mert ismerek olyat, aki több mint 50 km-ről járt be naponta, de ez csak kb. 2x1 óra volt, mert a táv jelentős részét IC-vel tudta megtenni. Mondjuk ez is határeset, de ez a lány is pont a rossz koli miatt választotta ezt. (mondjuk az fizikailag normális koli volt, inkább a szabályok és felügyelőtanárok voltak gázok)
Ha nagyon lepukkant és ő is úgy érzi, hogy nem szeretne ott lenni meggondolnám. DE csak akkor, ha a helyi suli nem sokkal gyengébb. Viszont ha valóban készek vagytok váltani előtte megpróbálkoznék némi "zsarolással" az igazgatónál, hogy vagy a normálisba rakják, ahogy ígérték vagy elmentek. DE ezt csak akkor, ha valóban készek vagytok elmenni.
Én is egy lepukkant 10 ágy/szoba csöves koliban voltam középsuliban, ahol konkrétan állandóan betegek voltunk a penésztől és a csukott ablakon besüvítő széltől, ráadásul 20 emberre volt 1 WC. Se hűtő, se teakonyha vagy bármi, egy teát nem tudtál magadnak csinálni, mert nem lehetett vízforralót tartani (csak nagyon-nagyon sunyiban). Tömegzuhanyzó függöny és válaszfalak nélkül, nyomógombosan, szóval minden amit el tudsz képzelni...
A suliba ahová jártam elég ritka szakmát lehetett tanulni, csak ezért húztam ott ki, de a technikusi évben már albiban inkább.
Az biztos, hogy a gyerekem, hacsak nem muszáj, nem tenném ki ennek, én mai napig nem értem, hogy bírtam ott ki 4 évet... 31 éves vagyok és még most sem értem, hogy egyáltalán hogyan maradhatott fenn egy ilyen kolesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!