Ha teheted, vidd őket egy suliba, azért az nagy könnyebbség.
Mi falunk lakunk, a helyi suli 10 perc. A lányomat ide vittem, bár hallottam róla, hogy a tanítónő, akit kapni fog, nem a legjobb. Vannak kedvenckéi, azokkal nagyon cuki, de akiket nem szeret, azokkal elég szemét. Mivel a lányommal soha nem volt gond, nem hittem, hogy probléma lenne. Sajnos lett, 2 év alatt teljesen leépítette a gyerek önbizalmát, utolsók közt kullogott a csoportban, konkrétan az osztályismétlést javasolta neki. Elvittem a városba másik suliba, szépen összerakták a gyereket, pár év alatt osztályelső lett, most gimibe jár, 33 fős osztályban a 2. legjobb tanuló. Szomszéd fiú hasonlóan járt ezzel a nővel, most egyetemre jár, mérnöknek tanul. Szerencsére már nyugdíjba ment eme hölgyemény.
A fiamat abba a suliba írattam, ahová a lányom járt, bár nagyon gondolkodtunk, mert ő azért problémás, és a helyi tanítónők ezen az évfolyamon viszont nagyon jók a faluban. De azt gondoltam, hogy nem kéne kétfelé mennem a gyerekekért.
Ott fél évig nem is volt osztálytanító, az egyiket kirúgták próbaidő alatt, és nem találtak mást, a másik meg kórházba került. Csak helyettes tanárok voltak, még osztálykarácsony sem volt egy elsős osztályban! Egy csomó órát ped. asszisztens tartott, bár a szemembe hazudott a diri, hogy ez nem igaz, de a gyerek már csak tudja, ki jött be órára.
Szóval onnan elhoztam, vissza a helyi suliba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!