Most láttam meg a katalógusban, hogy 07.25-től akciós. Nem nagyon tudok róla semmit. Méreteit, meg egyebeket, amit felsorolnak a neten, elolvastam róla. Azok alapján nem találtam problémát vele.
Olyan szülők tapasztalata érdekel, akiknek használta vagy használja ezt a típust a gyermeke. (Elsős gyereknek vennénk)
A mostaniak nem ilyen menők sajna. :) Azért nem fog összedőlni a világ, csak nem akartam túl tarkát. Gyerek most nagy könyörgésben van, mert ma látott valami táskát szintén a Lidl újságban a nagyapjánál, amin egy Ninjago figura van. (Talán 15e Ft) De ahogy nézem az végképp nem elsős gyereknek való.. szóval csírájában elfojtottam ezt.
A merev falú táskákról olvastam jót is, rosszat is. Még nem sikerült meggyőzni magamat azzal kapcsolatban.
júl. 24. 22:47
12/17 anonim válasza:
Most néztem meg az újságot. Nem rossz a táska, de tényleg nem való elsősnek. Miért tartasz a merev falú táskától? Annó én is rengeteget gondolkodtam rajta, de végül a dobozos Ars Una táska lett a befutó. Kicsit nekünk pici lett, de ez nagyban függ a sulitól is. Ha nem tagozatos, veszel külön uzsonnás táskát ( ezt mi nem vettünk, szerintem felesleges), vagy nem kell minden nap mindent hazavinni, akkor tökéletes. Több ismerősöm vett hátizsákot elsősnek, pár hónap után már cserélték is le dobozosra. Illetve nem fontos, hogy pont dobozos legyen, de az alja legye vastag és erős, az oldala is erős, így nem borulnak benne a füzetek, könyvek.
júl. 25. 00:09
13/17 A kérdező kommentje:
Zene tagozatos lesz, így a lz uzsonna és testnevelés cucc mellett a hangszert is kell vinniük minden nap. Valszleg a dobozos max elsőben lenne elég (vagy már akkor sem)
júl. 25. 09:32
14/17 Andi80018 válasza:
Ezt a hangszert meg a tesit minek hazavinni mindennap? Elég lenne hétvégén..
Biztos, hogy nincs több könyv most az elsősöknek, mint nekünk volt hat éve. És neki simán befért, meg a padban volt egy csomó belőle, fix osztályban voltak, fix pad volt mindenkinek, és abban voltak a nem kellő könyvek, illetve itthon. Sok második kötet van, amit be se kellett vinni, csak ha bekérte a tanár, kb második félévben. Szal nem kell az összes könyvet meg füzetet hurcibálni minden nap, és szerintem a tesit se.
júl. 25. 10:01
15/17 Andi80018 válasza:
Ja, gondolom lesz nekik szekrény az osztály előtt, abban volt egyébként a tesi, meg a benti cipő.
júl. 25. 10:03
16/17 anonim válasza:
Én hátizsákkal járok munkába, szóval magamnak vettem a Lidl-s hátizsákot. Az első nagyon jól bírta, használtam vagy négy évet. A második egy hónapot sem, de azzal eleve az volt a gond, hogy nagyon gyerekméret volt és ezt sajnos csak otthon vettem észre, hogy változott a design, sokkal rövidebb a pánt meg fém merevítő van benne. (nem tudom minek kellett elrontani az addigi tök jó koncepciót) A rövidebb pánt minden alkalommal kicsit megfeszült, amikor felvettem valószínűleg ezért nem bírta. Viszont a Lidl szó nélkül visszaadta a pénzt a blokkra.
júl. 27. 18:49
17/17 A kérdező kommentje:
A hangszert minden nap hozzak haza elsőben és egyelőre nem tudták megmondani, hogy a tesi és egyéb cuccokat kell-e hazahozni. Most újítják fel a főépületet az iskolában ahová járni fog és így kisebb keveredések lesznek. Eleinte lehetséges, hogy majdnem mindent haza kell naponta hozni, aztán utána meg már majd nem. Elvileg van szekrény is de az abban az épületben van ami most még nincs kész. Ebben valami nyitott tároló van és mivel kevesebb a terem itt, így ez nem csak a saját termük lesz hanem a délutános tanuloszobás is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!