Ki lesz jeles tanuló?
A kitűnőt tudom.
Az év végi átlagba beleszámolják a szorgalmat és a magatartást is?
Nálunk megmondták, megmondják minden év elején, hogy ebben az iskolában ,6-tól adják meg a jobb jegyet. Minden szülőin elmondják, a csapból is ez folyik, illetve, hogy jeles az a tanuló, akinek 1 vagy 2 négyese van a biziben, a többi ötös. Már fújjuk kívülről. Azt viszont, hogy ki kap jutalomkönyvet évzárón, (amit az egész suli előtt kap), azt az igazgató dönti el, és van amikor megkegyelmez a jeleseknek, van, amikor csak a kitűnők kapnak. Tavaly azon jelesek, akik vmilyen versenyen top 3-ban voltak, kaptak. Idén csak a kitűnők. Mikor milyen kedve van. Velem egyidős, beszélgetni szoktam vele erről, sokszor mondta már, hogy szigorítani fog rajta....nem tudom kit lehet meg szigorítani azon, hogy csak a kitűnők kapnak, nem kérdeztem miért, ráhagytam. Biztos nincs elég könyv a boltban...
Az osztályban az ofő adott a jeleseknek, mert szerinte ők is ugyanannyira megérdemlik. Egyetértek vele. Másik gyerekem osztályfőnöke is ezt csinálta, vett saját maga könyvet és adott annak, akinek ő még szeretett volna.
Szóval nálunk ezek a szabályok, de sztem iskolánként változó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!