Mit tudunk tenni?
Engem általánosban (Kb 2-3-os lehettem) fejenállással szopatott a tornatanár. Csomót sírtam miatta, otthon is próbáltam a szüleimmel gyakorolni, de sosem ment. Dundi kislány voltam. Mai napig soha nem tudtam ilyet csinálni.
Anyám megelégelte, bement és kioszotta a tornatanárt, hogy hagyjon már békén vele, írja be a karót és felejtsük el.
11
Én nem voltam dundi kislány, s úgyse ment, pedig azt is akartam magamtól még az alőtt, hogy tornaórára kellett volna. XD Valami rajzfilmben láttam, hogy kézen járnak a szereplők, és megtetszett. De max a falnak támaszkodva tudtam megállni a fejemen.
Hanyadikos?
A gyermekednek érdemes először megmutatni, hogyan kell helyesen elvégezni a fekvőtámaszt. Készülj vele együtt, és kezdetnek mutasd meg neki, hogyan kell helyesen letérdelni és a tenyerére támaszkodva lassan lehajolni és felállni. Aztán ugyanígy mutasd meg, hogyan kell hozzá a testet egyenes vonalban tartani.
Fontos, hogy ne erőltesd a gyerkőcöd a gyakorlat végrehajtása során, bátorítsd és dicsérd meg minden félig sikeres fekvőtámasz után, hogy motivált maradjon a gyakorlásban.
Akkor kap rá egy rossz jegyet.
Tesijegy őszintén kit érdekel? Senkit. Én egyedül abból voltam hármas. Persze a gyereket zavarja, értem én. Meg kell neki magyarázni, hogy nem mindenki jó egyformán mindenben, és ezt a békát le kell nyelni, és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!