De ahhoz is kis idő kell mire abból sikerül a normál de szerintem megéri
Én fekvőzni se tudtam egyet se meg huzockodni se .
A fekvőt gyerekkènt tanultam meg a huzockodast 30 felett.
Sok sikert , esetleg számolj be később 🙂💪
máj. 26. 07:26
4/17 anonim válasza:
Az ő dolguk tesiórán megtanítani nekik, ha pedig nem megy, akkor erősíteni, hogy menjen. Én bemennék fogadóórára a tesitanárhoz és közölném vele ezt. Kíváncai lennék, mit mond rá.
máj. 26. 07:40
5/17 anonim válasza:
Én sosem tudtam mai napig nem tudok. Persze próbálja gyakorolja, de ha nem megy nem lesz világvége
máj. 26. 07:47
6/17 anonim válasza:
Semmit. Kap rá egy rossz jegyet.
máj. 26. 08:32
7/17 anonim válasza:
Vannak youtuven tanito linkek erre.
Először csak a helyes testtartást kell gyakorolni, és elég 1-3 fekvőtámasz első nap. Hogy a testsúly a mellkasnál legyen.
máj. 26. 09:29
8/17 anonim válasza:
Én annó kaptam egy kettest kosárradobásra. Egyszer véletlenül befújta a szél a labdámat :D A lányom idén karót futásra. Na bumm, ha amúgy normálisan dolgozik, nem fog megbukni, a tesi jegy meg senkit nem érdekel. Felteszem sportos-katonai irányban nem akar továbbtanulni.
máj. 26. 10:52
9/17 anonim válasza:
Le kell tojni. Soha életemben nem tudtam egy fekvőtàmaszt sem megcsinálni. Pedig ,,fèmykoromban" lebicikliztem Budapestről Balatonra, tehát akkoriban nem voltam couch potato.
máj. 26. 12:16
10/17 anonim válasza:
Semmit.
Hiába gyakoroltatod vele, mikor odateszik random a 7. órában, hogy csináljon meg 10-et tökéletesem, úgy sem fog menni.
Aztán a tanáron múlik, hogy akarja-e sz0patni a gyerekeket a rossz jeggyel, vagy nem.
Ugyanebben a cipőben jártam én is gyerekként. Páros lábban távolugrás, híd, stb. A hidat még oviban is AKARTAM tudni csinálni, mert menőnek gondoltam, de úgyse ment. A bal karom csuklik össze.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!