Mit tegyek ha a gyermekem osztalyfőnökével nem jövünk ki? Többi lent..
"Az nem elég, hogy arrogáns, személyeskedő a gyerekemet megalázta"
PÉLDÁK?????
Volt és van is pocsék tanára a gyerekeimnek most is. Viszont a gyerekem tanára, és nem az enyém. Viszonylag ritkán találkozunk egymással. Ha a gyerekről leszállt, akkor nyugodj meg. Hányadik osztályba jár?
Egyébként hat az osztályfőnök személye a gyerekekre, főleg alsóban, nagyon is sokat.
Nyilván ha két gyerek jóbarát, azt nem fogja szétcincálni, de sokat számít abban, hogy megtanítsa a gyerekeknek, hogy el kell fogadni a másikat. Ha beszólogat egy gyereknek, pl. azért, mert lassú, csúnyán ír, szétszórt, bármi (ami akár még jogos is lehet), a gyerekek azt fogják megtanulni, hogy azt a gyereket lehet szekálni. Ezért kell nagyon óvatosan bírálni a gyerekeket főleg alsóban, és ezt sajnos sok alsós tanár nem tudja. Ha nem szervez semmi iskolai programot, csak a tanulás megy az iskolában, attól sem lesz valami jó a közösség.
Ha tényleg úgy látod, hogy a gyerek nem érzi ott jól magát, váltsatok iskolát. A következő suliban viszont minimalizálnám a tanárral a kapcsolatot. Én tényleg csak akkor szoktam bemenni, ha valami gond van, és még így is én járok be a legtöbbet, állítólag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!