Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Mit tegyek ha a gyermekem...

Mit tegyek ha a gyermekem osztalyfőnökével nem jövünk ki? Többi lent..

Figyelt kérdés
Nem együttműködő. Elfogyott a türelmem. A megbeszélés nem hozott eredményt, lekezelő módon beszélt. A gyerekről ugyan leszállt, viszont velünk arrogáns, kötekedő. Konkrétan belénk állt, személyeskedik. Direkt másképp emlékszik mint ami elhangzott a megbeszélésen. Meghazudtol. Konkrétan kipécézett minket. A felettese mindenről tud, maga mellè állította. Egy jól működő osztályból problémás osztályt csinált. Nem szeretném ebbe a közösségbe járatni a gyermekem már. Mi a teendő? Most már inkább fizetnék is, hogy emberszámba vegyenek minket.

febr. 13. 09:52
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
93%
A semmit ragozod. Így nem lehet tanácsot adni. Miért van ilyen szoros kapcsolatod az osztályfőnökkel? Mi az a rengeteg probléma, amikről írsz, mert eddig egyet sem említettél.
febr. 13. 15:57
 32/38 anonim ***** válasza:
28# vagyok. Kérdező,valahogy le kéne állítani, értem. Hogyan szeretnéd?:D Ha ezt nem tudjátok megbeszélni,nincs sok lehetőség,ezzel a felettesek foglalkozni nem fognak. Akkor még is hogy szeretnéd?
febr. 13. 16:01
 33/38 anonim ***** válasza:
100%
És még mindig nem tudjuk a sztorit. Lehet ő ugyanígy van rólad,hogy valahogy le kéne állítani téged. Nem írtad le, így nem tudjuk kinek van igaza,mi a probléma, miért beszéltek állandóan.
febr. 13. 16:02
 34/38 anonim ***** válasza:
69%
Nem, nem világos, mert rebuszokban beszélsz. Eleve nem értem, milyen megbeszelnivalótok van? Max ha ballag a gyerek, akkor van az osztályfőnökkel gyakoribb kommunikáció, egyenként minek? A napi tortenesek a gyerekeket érintik, nem a szülőt.
febr. 13. 16:10
 35/38 A kérdező kommentje:
Dehogy van szoros kapcsolat. :)) Nincs rengeteg. Az nem elég, hogy arrogáns, személyeskedő a gyerekemet megalázta ( egy ideje leszállt) ..?? Meghazudtol minket.
febr. 13. 18:00
 36/38 anonim ***** válasza:
100%
Nem,mert lehet te lihegsz bele többet. De arra nem írtál mit gondolsz,mit lehetne tenni a jó viszonyért? Egyikötök se fog engedni. Ő nem fog felmondani, bocsánatot kérni,te nem viszed más iskolába,nem nyugszol meg. Mit szeretnél akkor?
febr. 13. 18:18
 37/38 anonim ***** válasza:
100%

"Az nem elég, hogy arrogáns, személyeskedő a gyerekemet megalázta"

PÉLDÁK?????

febr. 13. 18:26
 38/38 anonim ***** válasza:
100%

Volt és van is pocsék tanára a gyerekeimnek most is. Viszont a gyerekem tanára, és nem az enyém. Viszonylag ritkán találkozunk egymással. Ha a gyerekről leszállt, akkor nyugodj meg. Hányadik osztályba jár?

Egyébként hat az osztályfőnök személye a gyerekekre, főleg alsóban, nagyon is sokat.

Nyilván ha két gyerek jóbarát, azt nem fogja szétcincálni, de sokat számít abban, hogy megtanítsa a gyerekeknek, hogy el kell fogadni a másikat. Ha beszólogat egy gyereknek, pl. azért, mert lassú, csúnyán ír, szétszórt, bármi (ami akár még jogos is lehet), a gyerekek azt fogják megtanulni, hogy azt a gyereket lehet szekálni. Ezért kell nagyon óvatosan bírálni a gyerekeket főleg alsóban, és ezt sajnos sok alsós tanár nem tudja. Ha nem szervez semmi iskolai programot, csak a tanulás megy az iskolában, attól sem lesz valami jó a közösség.

Ha tényleg úgy látod, hogy a gyerek nem érzi ott jól magát, váltsatok iskolát. A következő suliban viszont minimalizálnám a tanárral a kapcsolatot. Én tényleg csak akkor szoktam bemenni, ha valami gond van, és még így is én járok be a legtöbbet, állítólag.

febr. 15. 10:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!