Mit tegyek ha a gyermekem osztalyfőnökével nem jövünk ki? Többi lent..
Figyelt kérdés
Nem együttműködő. Elfogyott a türelmem. A megbeszélés nem hozott eredményt, lekezelő módon beszélt. A gyerekről ugyan leszállt, viszont velünk arrogáns, kötekedő. Konkrétan belénk állt, személyeskedik. Direkt másképp emlékszik mint ami elhangzott a megbeszélésen. Meghazudtol. Konkrétan kipécézett minket. A felettese mindenről tud, maga mellè állította. Egy jól működő osztályból problémás osztályt csinált. Nem szeretném ebbe a közösségbe járatni a gyermekem már. Mi a teendő? Most már inkább fizetnék is, hogy emberszámba vegyenek minket.2024. febr. 13. 09:52
11/38 A kérdező kommentje:
Utolsó: Kinek mondana? Hat nekem. Azt állítja, hogy vmi elhangzott a megbeszélésen de mi úgy emlékszünk, hogy nem. Be akar állítani minket hazudozó szülőknek, legutóbb a gyereket hazudtolta meg most velünk próbálkozik.
2024. febr. 13. 13:09
12/38 A kérdező kommentje:
De tönkreteszi , mert karos a személyisége. És csodálkozik hogy milyenek a gyerekek. Nyilván nemcsak ő a felelős, nem ezt mondom. Engem az zavar, hogy szemelyeskedik, bírál és olyat állít ami nem úgy van, ahogy állítja.
2024. febr. 13. 13:11
13/38 anonim válasza:
Értem. Nos, én tudom, hogy mit mondtam és mit nem, így különösebben nem zaklatna fel, ha Juliska néni szerint nem azt mondtam. Téged miért zaklat fel? Ha megbeszélésem lenne vele, akkor jegyzetelnék, vagy megkernem őt, hogy jegyzeteljen ő, a végén még alairnank és keszitenenk egy másolatot. Vagy rögzíteném a beszélgetést - ne haragudjon Julika, ugye nem zavarja, ha felveszem a beszélgetést, csak hogy biztos legyek benne, nem értek félre semmit. De még mindig nem derült ki, miben hazudtol meg
14/38 anonim válasza:
Nem, nem teszi tönkre. A gyerekek teszik tönkre a közösséget.
15/38 A kérdező kommentje:
Utolsó félig meddig igaz, de nem teljesen. Felborult az egyensúly.
2024. febr. 13. 13:17
16/38 anonim válasza:
Ugyan áruld már el, hogy mégis hogy tudja az osztalyfonok tönkre tenni az osztalykozosseget. Kati meg Zsuszi akkor is barátok maradnak, ha Julika néni fejre all és ugyanígy Lajoskat és Misiket se érdekli Juliska neni
17/38 A kérdező kommentje:
13- as, én ott voltam és állított vmit amit mi nem mondtunk. És ezen lovagolt. Beteges. Engem szimplán gyengeelmejunek tart, mivel a páromat hazudtolta meg konkrétan, pedig én is ott voltam.
2024. febr. 13. 13:21
18/38 anonim válasza:
Számos kommentet írtál már ide, kérdező, de még semmi konkrétum nincsen.
Azt se értem (és úgy tűnik nemcsak én), hogy milyen gyakorisággal beszélgettek az ofővel, hogy ilyen konfliktusok lehetnek?
Ha a gyerekemet békén hagyja, ill. neki sincs gondja vele, amit meg akar velünk beszélni, akkor 2-3 hónapig nem is találkozunk (tehát nem is beszélünk) vele.
Ezért nem is értem a problémádat és nem értem, miért beszélgetsz rendszeresen az ofővel, ha egyébként sincs meg az összhang köztetek.
Vagy netán te keresed mindig, hogy odamondogass, hogy a feszültséget szítsd?
De ha vele is így kommunikálsz, hogy egy balladai homály az egész szöveged, akkor simán lehet az is, hogy félreértitek egymást.
19/38 A kérdező kommentje:
Utolsó: nem beszélgetünk, levélben van szóváltás. Pl. Szóba került vmi ami miatt írtam ő meg mondta hogy rendben és utána elkezdett kötekedni hogy a párom mást mondott. Konkrétan kötekedik nem tudom másképp leírni. Nem bír minket és provokál.
2024. febr. 13. 13:36
20/38 A kérdező kommentje:
Konkrétan a megbeszélésen elküldött minket a suliból. ( körzetébe mert úgysem vagyunk azok) Ha nem tetszik lehet menni kb..erre írtam, hogy együttműködő, nem a megoldást keresi.
2024. febr. 13. 13:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!