Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Féltitek a gyereketeket az...

Féltitek a gyereketeket az iskolában vagy nem?

Figyelt kérdés
Az enyém alsós és még féltem. Talán felsős korára változni fog? Nem tudom. Valami sztori mindig van,hogy valaki elesik,fejberugják szünetben egy labdával,elesik a lépcsőn és kitörik a foga, valaki megdobja valamivel...ez mind megtörtént eset.. ti nem féltitek a gyereketeket?
febr. 9. 18:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
30%

Szerintem tök normális, hogy felted. Ne vedd magadra ha valaki bánt ezért, marmint az egyik komment azért elég erős... Miszerint pszichológus...

Én is féltem a gyermekem. Vannak normális gyerekek tényleg, de ugyanúgy a nagy 'szamarak' (bocs.) is jelen vannak. Azért egy elsős még kicsi!

febr. 9. 20:12
 12/17 anonim ***** válasza:
32%
Jaj, vannak olyanok, akik mindenkinek pszichológust javasolnak. Mintha bármit tudna tenni veled. Végighallgat, bólogat, lejárt az idő 10.000 Ft lesz. Hagyjuk már.
febr. 9. 20:22
 13/17 anonim ***** válasza:
90%
Nekem még nem iskoláskorú a gyerekem, de én nem az elesik, stb-től félteném... Inkább attól, hogy útközben ne essen baja, meg mostanában hetente hallok egy-egy új esetről (Magyarország, Szlovákia, Csehország), ahol a 14 éves gyerek baltat, kést, légpuskat, robbanoszert visz az iskolába és azzal tervez bosszút állni az osztalytarsain, tanáraim, vagy véghez is viszi a tervét.... Na én ettől félek, mert egyre több az ilyen eset. Persze ilyen értelmetlen mészárlás nem csak az iskolában fordulhat elő, hanem Pl bevasarlokozpontban, utcán, orvosi rendelő várójában (Csehországban pár évvel ezelőtt karácsony előtt, több mint 10halottal), de engem teljesen megrémit, hogy minderre 13-14 éves gyerekek is képesek.
febr. 9. 20:59
 14/17 anonim ***** válasza:
87%

Némelyik itteni anyuka tiszta paranoiás.

Amitől féltettem iskolakezdés előtt a fiamat, az a kiközösítés, a bullying. Szerencsére ilyen itt nincs, nemhogy a fiamat, de mást sem közösítenek ki. A lányom ugyanide jár, őt mondjuk nem féltettem, mert ő bárkivel szemben ki tud állni magáért (velünk szemben is :D). Olyan hülyeségektől, hogy elesik a lépcsőn meg fejbe rúgják labdával, eszembe se jutna félteni őket. Élni kell az életet, időnként érheti sérülés a gyereket (felnőttet is), de nem kell fosni mindentől.

febr. 10. 00:23
 15/17 anonim ***** válasza:
61%

Gondolom lökdösik egymást, durvák egymással, azért van ennyi esés. Ha mégsem, sportra kell vinni, hogy ügyesebb legyen. Ha valamivel megdobják nem lesz különösebb baja, labdával elég sok gyereket rúgnak véletlen fejbe, a kicsik még nem tudnak olyan erőset rúgni.

Ha csak ennyi bajod van, sportoltasd a gyereket. A kitörik a foga egy lánynál volt nemrég nálunk, meg akart rúgni valakit, aki szemétkedett vele, de elvesztette az egyensúlyát és arcra esett. Bullying mindenhol van, ha nem is jut, tuti. Nálunk pl nem ültek arra a székre, amin x ült, meg nem ettek azután, ha valaki yt is megkínálta. Új suliban jött 3 gyerek és elsorolta azokat, akikkel nem szabad barátkozni, mert hülyék. Az előző helyeken is volt ilyen.

Én nem tudom, hogy miért nincsenek tanárok a szünetben, ki hagy egy kupac gyereket több problémással együtt 15 percre felügyelet nélkül?

febr. 10. 01:54
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
A miénk tényleg jó iskolába jár, de ott is előfordulnak balesetek. Féltem, de féltem a férjem is munkába menet, meg a kutyát is, nehogy belelépjen valamibe, mikor sétálunk. Amit nem tudok megakadályozni, attól viszont nem rettegek görcsösen napi szinten.
febr. 10. 09:59
 17/17 anonim ***** válasza:

Nem. Mégis miért kellene? Vagy ha ezen szorongok álló nap, jobb lesz? :D dehogyis.

Esik, beüti, fellökik, megdobják... normális, de a barátomat is féltem, sőt, magamat is, mert majdnem törtem már el a lábam, mert leestem a lépcsőn.

Előfordul.

febr. 10. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!