Tananyag otthoni pótlása,ti hogy csinálnátok?
Elkaptunk valamit a lányommal. Nem covid,mielőtt valaki beírná 🤣. 39 fokos lázunk van. Én már voltam dokinál, nekem nagyon durva mandulagyulladásom van hörghuruttal,a lányomat délután viszem dokihoz.
Elment a férjem reggel a könyveiért a suliba. Napra lebontva megkaptuk a matek,írás és olvasás tananyagot.
De nagyon sok. 1 napi is sok. 8 sor írás/nap, rengeteg olvasás,plusz matek is sok van.
A lányom kinyúlva,én most épp jobban vagyok. Ő reggel 7:30-kor már 39.2-es lázzal kelt.
Nem ültethetem le tanulni ilyen állapotban. De felgyűlni se hagyhatom. Egybe nem írna oldalakat hétvégén...
Ti ezt hogy szoktátok elsős-másodikos gyerekkel,ha nagyon beteg?
Ma délután kap gyógyszert (15-18-ig van gyerekorvos). Kb 2 nap,és jobban lesz.
Szerencsére folyékonyan olvas,úgyhogy azt lehet,hogy hétvégére halasztom. De az írás rengeteg..
Reggel kapott lázcsillapítót,utána leült,mikor lement a láza,és egyet megírt. Kb 4-5 sor. De van még 1 mára, és a tegnapról is ott van még 1. Minden napra 2 van..
20?
A félévi matek dolgozathoz miért kellene laptop??
Ha a gyerek beteg és otthon kell megcsinálni papíron adja ki a tanár? Mi covid alatt voltunk másodikasok. Dkt térbe voltak az online dolgozatok.
De ez tök jó h papíron ki adja simán megírnám helyette. Nem kínoznám a beteg gyereket
Persze, hogy papíron...elsős...
Azt se tudom,mi az a dkt tér,hála a jó égnek. Még most tanul írni írott betűvel. Használjon csak papírt. Ne süllyedjünk már le az USA szintjére...ahol már kézírást sem tanítanak.
Olyanba eleve nem mennék bele, hogy a gyerek orvosilag igazolt betegállományban itthon van és közben dolgozatot írjon. Jelezném a tanító felé, hogy szó sem lehet erről, egyúttal az igazgató felé, hogy igazítsa el ezt a beosztottját, hogy tudja, merre meddig hány méter. Jelezném, hogy ha nem tudja a beosztottját a normális hozzáállásra rászorítani, akkor kénytelen vagyok felügyeleti szervükhöz, a tankerülethez fordulni.
Más. Az a mondatod, hogy a magyar tanító nem dolgozik, egy rosszindulatú, általánosító hazugság. Nem is kapcsolódik semmihez, amit utána írtál.
Nem hazugság. Ő is beteg. Ezért nem tudok vele SEM beszélni.
Ha ismernél személyesen, tudnád,hogy nem szoktam hazudni soha.
De legalább a magyartanító nem adott fel itthoni dolgozatot. Hurrá.
Valószínűleg a matekot megírjuk holnap ketten. Ha már kiadta itthonra. Így járt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!