Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Tananyag otthoni pótlása,ti...

Tananyag otthoni pótlása,ti hogy csinálnátok?

Figyelt kérdés

Elkaptunk valamit a lányommal. Nem covid,mielőtt valaki beírná 🤣. 39 fokos lázunk van. Én már voltam dokinál, nekem nagyon durva mandulagyulladásom van hörghuruttal,a lányomat délután viszem dokihoz.

Elment a férjem reggel a könyveiért a suliba. Napra lebontva megkaptuk a matek,írás és olvasás tananyagot.

De nagyon sok. 1 napi is sok. 8 sor írás/nap, rengeteg olvasás,plusz matek is sok van.

A lányom kinyúlva,én most épp jobban vagyok. Ő reggel 7:30-kor már 39.2-es lázzal kelt.

Nem ültethetem le tanulni ilyen állapotban. De felgyűlni se hagyhatom. Egybe nem írna oldalakat hétvégén...

Ti ezt hogy szoktátok elsős-másodikos gyerekkel,ha nagyon beteg?

Ma délután kap gyógyszert (15-18-ig van gyerekorvos). Kb 2 nap,és jobban lesz.

Szerencsére folyékonyan olvas,úgyhogy azt lehet,hogy hétvégére halasztom. De az írás rengeteg..

Reggel kapott lázcsillapítót,utána leült,mikor lement a láza,és egyet megírt. Kb 4-5 sor. De van még 1 mára, és a tegnapról is ott van még 1. Minden napra 2 van..

2024. jan. 30. 12:33
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
90%

Nálam annyi írást csinálna meg, amennyit tud, a tanítónak meg megírnám, hogy azért nincs kész, mert BETEG volt. Adjon egyest, ha mer. Jöhet azzal, hogy hétvégén megírhatta volna, ekkora gyerekkel nem íratunk 8 sornál többet.

A régi szép időkben még az volt a normális, hogy a beteg pihen és gyógyul. Ma már tanul, meg otthon dolgozik🙄

Üdv, egy volt tanító

2024. jan. 30. 13:09
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Akkor tanuljatok, ha jobban lesz. Es ha nem lesz minden kesz idore, hat nem, na bumm. Majd folyamatosan potolja.

Nyugi.

2024. jan. 30. 13:22
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Eddig egyszer volt a 4 év alatt annyira beteg a lányom hogy tényleg nem tudott napokig felkelni, csak a mosdóba bírt kivánszorogni. Felhívtam az osztályfőnököt hogy nem bír tanulni de amint jobban lesz és tudja bepótolja ha kell akkor mikor már újra mehet iskolába is.

Semmi kifogása nem volt ellene, már miért is lett volna ha abban a helyzetben nem volt más megoldás.

Szóból ért az ember.

2024. jan. 30. 13:43
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Amíg rosszul van, szó sem lehet tanulásról. Feküdjön és gyógyuljon. Nekem ez az alapelvem.
2024. jan. 30. 15:06
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Mi is szenvedunk ezzel. 4.o.alt.iskola de egy nap 8 oldalnyi a tananyag 3-4 tantargybol! Megorulunk tole. Azt csinaljuk h en olvasom fel,veszem at nek,csak hallgatnia kell, amit tud ir, de utana szepen en irom le a fuzetbe es kesz. Gyerek meg nezi, hallgatja, sosem szoltak erte. Nem tudnank maskepp bepotolni 2 nap alatt pld egy heti anyagot.
2024. jan. 30. 15:27
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk úgy van ha valamit nem tudtunk megcsinálni akkor tanulószobán pótolja apránként.
2024. jan. 30. 15:39
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem beszélsz a tanárával erről?
2024. jan. 30. 16:29
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a lányom asztmás volt, gyakran 2-3 hétig is itthon volt betegen. Mindent én tanítottam neki. De csak amikor már jobban érezte magát, addig nem. Az írást nagyon leredukálnám, a matekot viszont csinálja és tanulja meg, ha már nem lesz lázas és gyenge. Olvasni is lehet, nem kell mindent, csak legyen benne rendszer.
2024. jan. 30. 16:34
 19/27 A kérdező kommentje:
17! A magyar tanító nem dolgozik. Én hulla beteg vagyok,nagyon erős köptetőt kaptam,2 szót nem tudok elmondani köhögőroham nélkül,valamint olyan lázas vagyok, hogy a másik tanítóhoz sem tudok elmenni tanítás elején vagy végén. Kb ezért. Örülök, hogy élek.
2024. jan. 30. 18:22
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem mit csinálsz ebből problémát. Ha jobban lesz majd pótól,ha nem végez vele mire megy iskolába írnék a tanárnőnek hogy gyermekem beteg volt a múlt heti tan anyagot péntekig bepótoljuk,köszönöm türelmét. Ennyi.

Otthon meg nem írnék semmilyem dolgozatot. Meg írnám a tanárnak hogy a gyermek nincs olyan állapotban h dolgozatot írjon,eszköz sincs(laptop) majd ha meg gyógyult és megy akkor a suliba megírja. De ha magson kekeckedik akkor megírná de tuti besegítenék nekibha nem megírnám helyette

2024. jan. 30. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!