Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Van valamilyen szabály, hogy...

Van valamilyen szabály, hogy az általános iskolában egy órán hányféle számonkérés lehet? Ha dolgozatot írnak, utána felelhet a tanuló is?

Figyelt kérdés

Pedagógiai programot néztem és nem találtam ilyet.

Megírtak egy dolgozatot, majd utána még feletetett a tanár más témából, amit előző órán vettek.

Én értem, hogy minden órára készülni kell, ezzel nincs is probléma, tartja a gyermekem az ötöst folyamatosan mindenből. (értsétek, nem kettes tanulóról beszélünk). Erre becsúszik egy rossz jegy, mert ő a dolgozatra készült és nem az utolsó órai anyagra.

Tehát a kérdésem arra irányul, hogy van-e olyan szabály, hogy egy tantárgyból egy óra alatt hányféle számonkérés lehetséges? Ha nincs, akkor így jártunk. :(

2024. jan. 23. 09:56
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
20# De a gyógypedagógusnak pont nem kell ennyi helyre figyelnie,szerintem. Ne keverjük össze egy szaktanárral.
2024. jan. 24. 08:05
 22/24 anonim ***** válasza:
82%

A tanár úgy szivatja, bukatja meg, vagy csinálja ki pszichésen a diákokat, ahogy akarja.

De legalább az egyetemi oktatás már egy kicsit jobb, mint a közoktatás.

Nálunk volt olyan gimiben, hogy biosz dolgozat után átnéztük a kérdéseket (hol hol mi volt a jó válasz), de a tanárnő az egyiknél nem azt mondta helyes válasznak, ami a könyvben volt. S leordította, megfenyegette s megalázta azt az osztálytársamat, aki ezt meg merte jegyezni.

2024. jan. 25. 13:54
 23/24 anonim ***** válasza:
49%

Mindenből készülni kell, minden napra, és igen, megteheti, mivel a gyerek dolga az, hogy tanuljon és teljesítsen.

Nálunk is volt, nagydoga, és aztán felelés. Nem örültünk neki - ki örül -, de normális.

Amúgy meg ne kérdőjelezd meg, hogy dolgozik a pedagógus, mert ő sem okoskodik a te munkádba ;)

2024. jan. 31. 20:17
 24/24 anonim ***** válasza:
A gyógypedagógusnak fingja nincs a rendes pedagógiai munkáról, csak szeret belemászni, mert azt hiszi, tudja :D
2024. jan. 31. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!