Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Szülőként, szólnál érte a...

Szülőként, szólnál érte a tanárnak?

Figyelt kérdés

Ha a te fiad iskolájából származna a videó, te jeleznéd a tanárnak, hogy öltözzön fel?

Beleszólhat ebbe egy szülő?

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=qHkpVJXYX1Y

2023. nov. 25. 15:37
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem a tanár nem olyan, mint pl egy temetkezési vállalkozó, vagy ügyfélszolgálat, vagy HR, sokkal "emberközelibb", nem képvisel semmilyen céget, csak önmagát, és sokkal jobban is tud kapcsolódni a gyerekekkel, ha kevésbé formális a megjelenése. Nem ítélik el negatívan, inkább pozitív, amit hordoz ezzel, a gyerekek személyiségileg is tudnak kapcsolódni felé. Továbbra is tartom, hogy szerintem csak felcsúszott a szoknyája a mászkálástól, egyébként térd felett érne 10 centivel, kb ezt szokták elvárni.
2023. nov. 25. 18:39
 22/31 anonim ***** válasza:
94%

Az ok, hogy túlzás, nagyon rövid a szoknya, de attól még maximum a felettesének, azaz az igazgatónak lenne joga beleszólni, nem egy szülőnek.

Ez olyan mintha te bemész egy étterembe és elkezdenél beszólni a pincérnőnek, hogy miért nem a formaruháhaoz tartozó fehér inget vette fel... Vagy egy tárgyaláson ahol te csak ügyfél vagy beszólsz a valakinek, hogy miért nem inget vett fel miért csak egy galléros póló van rajta. Magadban megjegyezheted, hogy megtisztelhetett volna ezzel, de beleszólásod nincs.

2023. nov. 25. 18:41
 23/31 anonim ***** válasza:
34%

Nem pont azért nem illik

, mert mit szól más, hanem van egy szint ami felett ilyen mini szoknyát a munkahelyedre nem veszel fel, akár jól áll akár nem. Nem oda tartozik.

2023. nov. 25. 18:45
 24/31 anonim ***** válasza:
49%

Szerintem nem öltözködik kihívóan.

A lányomnak volt tavaly egy tanára. Lila hajjal, miniszoknyában, pántos felsőben járt iskolába, és kb. 120 kg volt. A fiúknak nem csorgott a nyála, inkább majd az undortól fordultak fel. Nem, nem szóltunk érte. De 1 év után kirúgták, ha nekünk nem is bántotta a szemét, a vezetőségnek igen.

2023. nov. 25. 19:05
 25/31 anonim ***** válasza:
77%

Szólni nem szólnék, de véleményem lenne.

Szerintem egy csinos fiatal tanárnő, ha normális, maga döntene úgy, hogy nem megy be ilyen öltözékben hormonoktól fűtött kamaszok közé. Legyünk már reálisak, a kamaszfiúk a széklábra is felizgulnak. Lehet, hogy ennél a szoknyánál van rövidebb is, de hogy így is egész óra alatt azt fogják lesni, hogy mikor csúszik kicsit feljebb, az hétszentség. Itt is levideózták valamiért, nem?

Márpedig a tanárnak egész mással kéne elérnie a diákjai kiemelt figyelmét. 😉

Almássy Kitti mondta, ő is szeretett az előadásai előtt sokkal feltűnőbben, csajosabban öltözni, de kapott tanácsokat, amiket meg is fogadott: ha úgy öltözködik, a figyelmet elviszi a külseje, és senki sem a szavaira figyel majd. Ezért a feltűnőbb ruhákat meghagyja a hivatásán túli életére.

Ez szerintem egy tanárnőnél is így kéne legyen.

2023. nov. 25. 21:36
 26/31 A kérdező kommentje:
25. Hevesi K. volt az, nem?
2023. nov. 25. 21:39
 27/31 anonim ***** válasza:

Én ezt egész biztosan Almási Kittitől (bocsánat, az előbb elírtam a vezetéknevét!) hallottam, egy vele készült interjúban. Attól még Hevesi Krisztina is mondhatott ilyet.

2023. nov. 26. 11:36
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Jogom van egy tanárnak az ÖLTÖZKÖDÉSÉRT beszólni? Szerintem pont az a legutolsó szempont, amit egy tanárban nézni kell... De ugyebár kinek mi a fontos, én azért szólnék be, ha valami fatális hibát mond a gyerekeknek (pl. hogy a 0 se nem páros, se nem páratlan), vagy ha tudom, hogy gonoszkodik a diákokkal (pl. bántalmazzák az egyik diákot a suliban, és vagy csak elnézi, vagy még bátorítja is őket). Az öltözködése pont nem érdekel.
2023. nov. 27. 07:35
 29/31 anonim ***** válasza:
66%

Egyrészt az a tanár fel van öltözve.

Másrészt meg alapból nem tartom ördögtől valónak a meztelenséget se. Egyszerű társadalmi elvárás, ami leginkább a nőelnyomó vallások miatt és a gazdagság jeleként alakult ki.

2023. dec. 1. 12:18
 30/31 A kérdező kommentje:
29. Ugye? Én gyerekkorom óta nem értem, hogy nyaranta miért csak melósokat meg cigókat látok félmeztelenül a városban.
2023. dec. 1. 12:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!