Szülőként, szólnál érte a tanárnak?
Ha a te fiad iskolájából származna a videó, te jeleznéd a tanárnak, hogy öltözzön fel?
Beleszólhat ebbe egy szülő?
https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=qHkpVJXYX1Y
Az ok, hogy túlzás, nagyon rövid a szoknya, de attól még maximum a felettesének, azaz az igazgatónak lenne joga beleszólni, nem egy szülőnek.
Ez olyan mintha te bemész egy étterembe és elkezdenél beszólni a pincérnőnek, hogy miért nem a formaruháhaoz tartozó fehér inget vette fel... Vagy egy tárgyaláson ahol te csak ügyfél vagy beszólsz a valakinek, hogy miért nem inget vett fel miért csak egy galléros póló van rajta. Magadban megjegyezheted, hogy megtisztelhetett volna ezzel, de beleszólásod nincs.
Nem pont azért nem illik
, mert mit szól más, hanem van egy szint ami felett ilyen mini szoknyát a munkahelyedre nem veszel fel, akár jól áll akár nem. Nem oda tartozik.
Szerintem nem öltözködik kihívóan.
A lányomnak volt tavaly egy tanára. Lila hajjal, miniszoknyában, pántos felsőben járt iskolába, és kb. 120 kg volt. A fiúknak nem csorgott a nyála, inkább majd az undortól fordultak fel. Nem, nem szóltunk érte. De 1 év után kirúgták, ha nekünk nem is bántotta a szemét, a vezetőségnek igen.
Szólni nem szólnék, de véleményem lenne.
Szerintem egy csinos fiatal tanárnő, ha normális, maga döntene úgy, hogy nem megy be ilyen öltözékben hormonoktól fűtött kamaszok közé. Legyünk már reálisak, a kamaszfiúk a széklábra is felizgulnak. Lehet, hogy ennél a szoknyánál van rövidebb is, de hogy így is egész óra alatt azt fogják lesni, hogy mikor csúszik kicsit feljebb, az hétszentség. Itt is levideózták valamiért, nem?
Márpedig a tanárnak egész mással kéne elérnie a diákjai kiemelt figyelmét. 😉
Almássy Kitti mondta, ő is szeretett az előadásai előtt sokkal feltűnőbben, csajosabban öltözni, de kapott tanácsokat, amiket meg is fogadott: ha úgy öltözködik, a figyelmet elviszi a külseje, és senki sem a szavaira figyel majd. Ezért a feltűnőbb ruhákat meghagyja a hivatásán túli életére.
Ez szerintem egy tanárnőnél is így kéne legyen.
Én ezt egész biztosan Almási Kittitől (bocsánat, az előbb elírtam a vezetéknevét!) hallottam, egy vele készült interjúban. Attól még Hevesi Krisztina is mondhatott ilyet.
Egyrészt az a tanár fel van öltözve.
Másrészt meg alapból nem tartom ördögtől valónak a meztelenséget se. Egyszerű társadalmi elvárás, ami leginkább a nőelnyomó vallások miatt és a gazdagság jeleként alakult ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!