Szülőként, szólnál érte a tanárnak?
Ha a te fiad iskolájából származna a videó, te jeleznéd a tanárnak, hogy öltözzön fel?
Beleszólhat ebbe egy szülő?
https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=qHkpVJXYX1Y
Akik itt hözöngenek a tanárn öltözetén, mert esetleg "kisgyerekeknek" árthat, azok az utcára sem viszik a gyereket? Föleg nyáron azért ennél jóval kevésbé öltözött embereket lehet látni, nem csak nöket, férfiakat is.
Egyébként a videó egyértelmüen NEM Magyarországon készült és egyértelmüen NINCS semmifél elöírás a gyerekeknek sem az öltözetükre nézve, szóval egyértelmüen csak provokálni akarnak a felvétellel meg ezzel a kérdéssel is.
Szerintem nincs semmi gond az öltözettel, aki ezen problémázik, azzal más dolog nem stimmel
Nekünk anno a nyolcadikas kémiatanárnak volt nagyon jó alakja, mini bőrszoknyába szokott tanítani. Igen, a fiúk bámulták, de semmi baj nem volt vele, jól tanított, normális volt.
Én egy nagyon liberális országban élek, és iskolában dolgozok. Míg a diákoknál elfogadott, hogy a lány fiú, a fiú meg lány akar lenni, rózsaszín hajjal, tüllsoknyában, stb., addig a női dolgozóknak elő van írva, hogy nem hordhatnak olyan ruhát, amiben kilátszik a válluk. Én ezt tartom kicsit nevetségesnek.
Megtörtént!
Gimiben volt egy tanárnő, akinél nem volt táblai feladat, sem "gyere ki felelni", miután minden osztályában, rendszeresen, látványos, akaratlan merevedést produkáltak a fiúk mikor a közelébe kerültek. És ezen okok miatt a padok között sem sétált, még dolgozatkor sem.
Szülőként semmiképp sem szólnék bele.
Tanárként én nem ilyen ruhákat hordok de semmi baj nincs a hölgy ruhájával sem. Én egyszerűen csak nem vagyok szoknyás, jobban preferálom a nadrágokat. Tanárként jó példát mutatni a diákoknak az igényes öltözködésre, de álszent képmutatás lenne ezt beszabályozni, mindenki érzi, neki hol a határ, mi fér bele és nem mellesleg az is példa a diákok számára, hogy öltözködni sokféleképpen lehet, senki ne adja fel azért az egyéniségét.
18.
BAROMSÁG ez: "...öltözködni sokféleképpen lehet, senki ne adja fel azért az egyéniségét."
Pontosan tudod, hogy SOK munkahely előírja az elegáns ruhát, vagy formaruhát/egyenruhát, vagy csak simán szólnak a rövid szoknya vagy a ruha felírata miatt. De nekem már az ANYAGA miatt is szólta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!