Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Város melletti kis községben...

Város melletti kis községben családi kertesház vagy nagyvárosban társasházi lakás az ideálisabb szerintetek gyermeknevelés szempontjából? Milyen az élet társasházban?

Figyelt kérdés

Kisfiam 8 hónapos. Szeretnénk városba költözni, mert ahol lakunk semmi lehetősége nem lesz a picinek. Nem vagyok rasszista de csak olyan emberek járnak a helyi oktatási intézményekbe akik nem akarnak beilleszkedni, viselkedésük eltér a normáktól. Szeretném ha jó környéken kapna oktatást, lehetne választani, hogy éppen sakkozni vagy kosarazni akar akkor van rá lehetőség neki megadni.

Volt valaki aki szintén váltott?

Itt nagyon nagy kertünk van gyümölcsössel, teljesen felujított 110m2es családiház de semmi sem köt ide minket..

2023. okt. 24. 18:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

A #9-es választ, mintha szó szerint én irtam volna.

Vettem egy elektromos biciklit és a kislányommal bárhova eljutunk autó nélkül.

A társasháznak nyilvan megvannak a hátrányai, de ugyanúgy a családi háznak is, viszont az tény,hogy háztartás, karbantartás és házimunka szempontjából a társasháznál nincs kényelmesebb.

Ami még ennél is jobb, az egy ujépítésű ház a belvárosban, de az egy átlag ember számára nem reális opció.

2023. okt. 25. 15:23
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Megyeszekhelyen lakunk lakasban, es nagyon szeretjuk. Egyaltalan nem hianyzik a kert, de kinek mi. A nagyvaros viszont sokkal jobb lehetosegek szempontjabol, ez tuti.
2023. okt. 26. 09:44
 13/16 anonim ***** válasza:
Kényelmesebb a társasházi lakás annak kompakt mérete miatt, de a gyerek mozgásigénye miatt egyértelműen kertesház. Persze, le lehet vinni a játszótérre, de az plusz macera, oda nem akármikor mehet ki, míg egy kertesház udavara bármikor rendelkezésre áll. Lakásban megőrül a gyerek a "bezártság" miatt - tapasztalat az elsővel ezt végigjátszottuk, utána költöztünk.
2023. okt. 30. 07:47
 14/16 anonim ***** válasza:
53%

Ezt tanúsitom, az én kislányom 4 hónapos korától nem maradt meg a 4 fal között.

Már a délelőtt folyamán elkezdett hisztizni, és csak akkor nyugodott meg, ha kimentem vele a levegőre.

De sajnos én nem tudok faluban élni, ott megpusztulok (próbáltam), és nem tudok felújítandó házban se élni, ami nem egy szép, felújított környezet.

100 milliónk viszont nincs arra, hogy a városban jó helyen vegyünk egy felújított házat.

2023. okt. 31. 09:53
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Pont most olvasom a problémákat egy facebook is csoportban, hogy sok kertesházi övezetben (főképp falu) zeng éjjel és nappal az egész környék a non-stop ordító kutyáktól.
2023. nov. 1. 08:12
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

"Persze, le lehet vinni a játszótérre, de az plusz macera, oda nem akármikor mehet ki, míg egy kertesház udavara bármikor rendelkezésre áll"

Mi kilépünk a társasházi bejárat ajtaján, és konkrétan ott a játszótér. A legnagyobb, legjobban felszerelt az egész városban.

Szóval nekünk éppenséggel pont olyan könnyedén elérhető, mint egy kertes ház udvara.

Persze tudom, a többségnek ez nem így van.

2023. nov. 2. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!