Kréta napló értékelések betű jelében tudnátok segíteni?
Jól megfelelt=J
Megfelelt=M
Eddig értem.
De van : Mf, ez mit jelent?
Csak külön láttam eddig a két betűt.
F=fejlesztésre szorul?
Illetve a kréta napló alkalmazásban ugyanerre így írja: megfelelt"f"
Nem ír többet, csak annyit: Mf.
A magatartás, szorgalom értékelésnél kiírja.
Ezért kérdeztem.
És mi a kiválóan megfelelt?
Elméletileg felzarkoztatásra szorul, megfelelt, jól megfelelt és kiválóan megfelelt van a szöveges értékelés én 2. Második félévig. A magatartasnal meg példás, jó, változó, rossz, szorgalomnál meg peldas, jo, változó, hanyag...
Köszönöm a válaszokat!
Ha valami probléma lenne, csak szólnának 🤔
Szerintem is megfelelt..
Nálunk nem volt kiválóan megfelelt, pedig a gyerekem mindenből ötöst írt, hibátlant, és rajzból is kiemelkedő volt, külön alkotott mindent, dicséretet se kapott.. másik suliban már órai munkára is adnak dicséreteket és súlyozva írják be a jegyeket. Nálunk minden 100%os súlyú jegy, hiába az egyik témazáró, a másik meg röpdolgozat. Na nem mintha számítana, de akkor is zavaró.
A megfelelt szerintem négyest jelent és Mf. a rövidítése --nálunk se következetesek és alaposak és zavar.. Nyugodtan kérdezz rá.
Köszönöm a válaszokat! "Megvilágosodtam" azóta: az üzenő füzetbe végre bele ragasztották:
Felzárkóztatására szorul:0-45%
Megfelelt "f":46-60%
Megfelelt:61-75%
Jól megfelelt:76-90%
Kiválóan megfelelt:91-100%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!