Mit csinálsz, ha te vagy beteg és nem tudod elvinni a gyereked iskolába?
Csak hőemelkedésem van és tüdőgyulladásom(köhögés, enyhe fájdalom), nem bírom elvinni a gyereket suliba, ami vagy egy óra tömegközlekedéssel, teljesen kimerít, alig van energiám.
Viszont csak 5 napot igazolhatunk, amiből már kettő megvolt, és még csak szeptember van.. Nektek ad ilyenre igazolást a gyerekorvos, vagy hogyan oldjátok meg?
Baleset ért 1 hete,mankóval kísértem a buszmegállóig a gyereket. Most elsős, 7 éves. Nagyon fájt a lábam, de a férjem dolgozott,nem volt segítség.
.
Könnyen dobálóztok a költözzön közelebb dologgal. Csak azért nem adnám el a lakásom, aztán vegyen egy másikat, költözzön, akkor emiatt nem tud majd a gyerek tanulni, fáradt lesz stb. Ha albérlet, azt se adnám fel, egy bizonytalan másik főbérlőre nem cserélném. Nem olyan gyirsan és egyszerűen működnek ezek.
Kérdező, ne pocsékold el azt a maradék 3 napot, próbáld meg az orvossal elintézni, biztos segít. Te pedig szedj gyógyszert, és pihenj sokat, hogy hamarabb meggyógyulj. Csak a gyerek ne kapja el. Jobbulást.
értem hoyg egyedülálló anya vagy, de teljesen antiszociális is? nincsen családod, barátok, gyerek-barátainak-szülei, munkatársak legvégső esetben, senki? mondjuk így meg nehezen hihető a sztori, ha mindenkit elmarsz magad mellől, akkor biztos van vagy húsz telefonszámod különböző szitterekhez, akik szintén utálnak téged de extra pénzért vállalják a gyereket...
25, nem az van hogy költözzön közelebb, hanem irassa már be normális távolságra lévő suliba agyereket, ennyi ingázást nem ér meg a legmenőbb szipiszupi suli sem... napi két órát elcsesz a kisgyerek a metrón való rohadással?
Szerencsére közel az iskola és falun élünk, legrosszabb esetben elmenne egyedül. (8 éves)
De bárkit megkérnék a szomszédságban, elvinné.
Én is kerülök néha nehéz helyzetbe, hogy hova tegyem a gyerekemet, tényleg sajnos ki kell építeni erre a célra kapcsolatokat, mert kerülsz még ilyesmi helyzetbe.
A konkrét esetben kivenném a gyereknek a napokat (már ha tényleg abszolút senkim sincs), aztán elkezdeném átgondolni, hogy legközelebb hogyan oldjam meg. És nem mászkálnék tüdőgyulladással, mert ha rosszabb lesz, tényleg gondban leszel anyaként is.
#8 látszik ,hogy nővér vagy,mert azok ilyen bunkók.
Csak közlöm veled 2004- ben majdnem meghaltam ,mert a kretén házi orvos nem vette észre,hogy tüdőgyulladásom van.Úgy jártam dolgozni.6 hét után kerültem kórházba.Nem beszélve a azövődményekről.Nővér létedre jó nagy a sötétség!
28# Azért ne általánosíts,mert te még nem találkoztál normális kórházi személyzettel,attól még létező dolog. Attól még a 8#-as bunkó volt,mondom ezt nővérként,de te se vagy kutya ezzel az elszólással. :D
22# voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!