Miért várják a szülők annyira az iskolakezdést?
Én is az vagyok, de mindig az iskola végét várom, mert amíg tart nap mint nap idegösszeomlás szélén állok a rengeteg balhé és feladat miatt, nálunk ilyenkor van igazán pokol.
Ok, nincs otthon a gyerek 8-16ig, de az ember ilyenkor amúgy is dolgozik, szóval nincsenek együtt 🤷♀️
Gondolom az várja, aki nehezen oldja meg, hogy otthon legyen velük.
Nekem rugalmas a munkám,így könnyen megoldottam mindig a szüneteket. Most ez volt a második nyár, hogy itthon vagyok a picivel (tavaly májusban született). Így meg amúgy is itthon voltam, nem volt gond a nagytesóval se. Szóval én nagyon nem vártam a végét. Olyan jó volt itthon hármasban.
3as vagyok nem értem a lepontozàsom, ha meg lenne oldva nekem is annyi szabadsàg akkor nem lenne gondom mert szívesen lennék otthon vele.
De az én munkàm nem home office jellegü
13 lesz a lányom, legtöbbször szeret suliba járni. Mivel itthon vagyok, nekem nem gond a nyári szünet ( illetve a gyerek unatkozik, mert egyke, nincs gyerek a környéken, és meg sajnos nem ok nélkül vagyok itthon).
Azonban én is a szünetet várom. Mivel vidékiek vagyunk, és a városba jár, korán kell kelni minden nap, soká ér haza, átlag fél 4 körül, ár idén még kérdéses. Mire hazaér, fáradt, nyűgös. Aztán jön a nyűglődés a házi miatt, utána a szóbeli miatt. Aztán jönnek a sztorik, ki kivel mennyire balhézott össze...
Ott tartunk ,hogy idén 1 héttel iskolakezdés előtt állandóan feszült, ideges voltam. Ennyire még akkor se vártam a szünetet, mikor én jártam iskolába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!