Tényleg 10-ből 9 gyerek várta a tanév kezdést?
MINDENHOL azt olvasni hogy a kis lurkók gyerkőcök alig várták hogy becsengessenek és végetérjen a nyári szünidő hogy a barátikkal legyenek. Én nem tudom, emlékszem mikor én voltam kis iskolás (bő 15-20 éve) kb senki se volt oda a szeptember 1-ért, nem hogy még áhítattal várta volna.
Mi a tapasztalat, ez csak "mese habbal" vagy tényleg van valami a dolog mögött?
Igen, egész nyáron sírtak, hogy nem mehetnek suliba. Az enyém ma azért pityergett kicsit, mert levették az Orbán idézetet a falról 😥
Vicces vagy.😁 Pedagógus vagyok. Minden évben van egy-két gyerek, aki várja, de ez 20 éve is így volt. Azért várják, hogy találkozhassanak a barátaikkal, de köszönik szépen, az évnyitó után már ők is folytatnák a nyári szünetet.
Normális helyen sok gyerek várja. Én mindig vártam anno. Persze jó volt a nyári szünet, a csavargás vagy épp a gép előtt punnyadás, de pár hét után hiányzik a kötöttség, a közösség, a napi hülyeségek. Mert ezeknek is akkor van értéke, ha van előtte valami "munka". De én a mai napig ilyen vagyok, hogy a szabi két hétig esik jól, utána nincs akkora értéke, hiányzik a napi rutin, az új kihívások, feladatok.
Amúgy unokaöccseim is nagyon várták már. Persze egy hét után megunják :-)
A 3-os és az 1-ős lányom is várta. Új könyvek, új holmik, végre újra együtt a barátokkal (a kicsi is sok gyereket ismer az osztályban).
Majd a rutin kissé uncsi lesz, de alapvetően szeretnek járni.
A szomszédban a lány nagyon várta, a fiú nem.
Egyébként én és a barátaim nagyon vártuk, hogy minden nap találkozhassunk….magát a sulit nem, de a hozzátartozó dolgokat igen
Szinte csak lányos szülők írtak...
A lányok általában jobban várják, de a többség tenyleg csak a barátok miatt. Tanulni senki nem szeretne.😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!