Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Hogy csináljátok ezt a tornacu...

Hogy csináljátok ezt a tornacucc dolgot?

Figyelt kérdés

ugye minden nap tesióra. cipőből 1 kell, nadrágból kettő esetleg, de póló és zokni naponta kellene. elsős a delikvens (vagyis elsős lesz), a tanszereket nem kell minden nap hordani, de most elgondolkodtam, hogy a tesicuccot is tegyem oda egy hétre és mindig kiveszi a tisztát, vagy azt mindig hordja és itthon cseréljük, vagy a tornazsákot hagyja ott és csak a zoknit-pólót hozza haza és vigyen a táskában tisztát... biztos van erre egyszerűbb megoldás csak én nem jöttem még rá :D

szóval ti hogy csináljátok?

2023. aug. 14. 15:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
63%

3póló 2 nadrág 2pár zokni és a cipő van a zsákban. Hétfőn beviszi, pénteken hazahozza.

Őszinte leszek a lányom kicsit szenzoros. Egész héten tuti hogy csak azt az 1 pólót és nadrágot hordja amit szeret (neki az kényelnes) A zoknit szerintem sosem cserélte még le

2023. aug. 14. 17:02
 12/17 anonim ***** válasza:
86%

Jellemzően heti max. kétszer, de jellemzően inkább egyszer öltöztek át elsőben.

Most lesz másodikos a lányom.

Heti egyszer úszás volt, heti min. kétszer "szabad tesi" (udvaron szaladgálós normál ruhában), a maradék az átöltözős. Mivel őt fejlesztésre is vitték (tesi órára időzítve), rengetegszer ugyanolyan érintetlenül jött haza a tesicucc, ahogy beküldtem. Hetente adták haza.

Zokniból többet kértek, de csak mert eltökítik. 1 póló, 1 leggings. Amíg nincs kint nagyon hideg, kértek melegítőt és abban mentek ki.

Fehér zokni van cunda-ban, decathlonban, tescoban, hm-ben is.

2023. aug. 14. 17:50
 13/17 anonim ***** válasza:
78%
Hétfőn beviszik, pénteken hazahozzák, zoknit nem cserélnek, 1 póló és 1 nadrág van bent
2023. aug. 14. 19:23
 14/17 A kérdező kommentje:

nálunk csak tesco van de ott nem volt, pepcoban sem sajnos. már rendeltem h&m, sinsayből, és most vettem észre azt a kva zoknit :D

köszi mindenkinek, én senkit sem pontoztam le!

2023. aug. 14. 19:47
 15/17 anonim ***** válasza:
Én 1 gatyát, 1 pólót teszek be. Otthon van mindegyikből 1 váltás, ha esetleg nem kerúl be mosásba, akkor legyen következő hétre. Melegítő együttes is kell nekik. Zokniból 1 fehéret. Minden nap át kell öltözniük, a zoknit is átveszik, de biztos nem csereberélném minden nap azért a 40 perc tesiért sem a zoknit, sem a pólót, sem a gatyát. Sztem észre sem venné, hogy van ott tiszta zokni. A nagyobbik át sem vette, érintetlenúl hozta mindig haza pénteken a tesicuccot. Volt is veszekedés mindig, hogy rendes ruhában tesizett! Szóval 5 napig tesizik ugyanabban, és hetente cserélek mindent.
2023. aug. 15. 15:46
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekem másodikos a fiam. Hétfőn viszik pénteken hazahozzák a tesicuccot. 1 póló, 1 nadrág és 2 zokni van benne. A heti 5 tesiből átlagosan 3-at az udvaron tartanak, viszont itt nem megengedett akkor sem a normál ruha, kötelező a fehér póló és a sötétkék vagy fekete rövidnadrág. Még a melegítőt is csak akkor engedik, ha kb. már fagy van :/
2023. aug. 16. 07:38
 17/17 Andi80018 ***** válasza:

Nálunk alsóban kellett váltózokni, hetente hozta haza. Amúgy folyamatosan eltűntek a zoknik a kicsiknél, meg minden más is:-D Majd megoldja a tanár, illetve két tesi után hozza haza. Felsőben már nem kell. :-)

Arra a három tesire elég egy zokni, egy rövidgatya.

2023. aug. 16. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!