Szerintetek tényleg előfordulhat, hogy kitolják a tanév végét júliusra?
21...m karácsonyi szünet,December 22-tol január 8-9-ig attól függ,hogy esik a hétvége.
Aztán van őszi szünet egy hét,tavaszi szünet egy hét,és a húsvéti szünet. ...mellette sok egy napos szünet.
És azt hiszem MO-n szombaton be kell menni suliba,ha hétköznap ünnepnap?így van még?vagy ilyen már nincs?
Szlovákiában nem kell ledolgozni semmit.Ha hétköznap ünnep az a sulisoknak is és a dolgozóknak is munkaszüneti nap
Szlovákiában van tavaszi szünet MO-n nincs ha jól tudom.
A többi egynapos szünet.pl a suli nem Szeptember 1-jen kezdődik,mert ott az alapból ünnepnap .Aztán ott van még egy szünet Szeptemberben,szinten egynapos
Novemberben is van,a mindenszentek(nem tudom MO-n van-akkor szünet )
Május 1 és május 29 is szünet ha jól tudom(bár a 29-bem nem vagyok biztos)október 23 is munkaszüneti nap.
Talán ennyi,de lehet valamit kihagytam
Szlovákiai vagyok,én azt nem vannak,ha nekünk is úgy kezdődene a nyári szünet mint Magyarországon.junius közepén .
A gyerekek csak szenvednek már június végéig az iskolákban.
Igen 29 nálunk van külön tavaszi szünet és húsvéti szünet is.a tavaszi szünet február utolsó hete,a húsvéti meg amikor a húsvét van.
És nem kell szombaton menni semmifelekeppen dolgozni,sem iskolába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!