Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Ha első osztályos lesz a...

Ha első osztályos lesz a gyermeked, megvetted már az előírt sulis cuccokat?

Figyelt kérdés

Nekem mindig augusztusban vették még, később még már nem kellett sok új dolog, volt hogy előző évről maradt füzet, kb gimiben semmi újat nem vettünk.

Valamiért úgy gondoltam, majd ráérünk augusztusban, de már tűkön ülök, hogy beszerezzünk mindent.

A suli adott listát, most konkrétan az írószer üzletben kapható dolgokra gondolok.

Táska, tolltartó van még egyedül.

2023. júl. 13. 15:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Még nincs listánk. Iskolatáska van meg egyedül, meg évnyitóra kellett ünneplő, nőtt egy csomót. Többit majd ha lesz lista, de nem tervezek sokáig várni vele.
2023. júl. 13. 20:50
 12/16 anonim ***** válasza:
89%
Mindegyik gyereknél megvártam azt a időszakot, amikor a sulikezdés a hipermarketekbe és a papír-írószerekbe berobban - olyankor sokkal-sokkal nagyobb a választék. Kivéve persze tesizsák, tolltartó és hátizsák, mert azt mindig amazonról rendelem.
2023. júl. 13. 21:20
 13/16 anonim ***** válasza:
89%

Nekem van egy leendő hatodikosom és egy elsősöm. A nagytól nagyon sok dolog megvan, ami jó lesz. A nagynak csak füzetek kellenek, a kicsinek táska, tolltartó megvan, tesicucc is összeállt majdnem, a kicsinek kell még tornacipő. Benti cipők, ünneplők is kész vannak.

A lelkesedés addig tart majd, amíg megkapjátok a könyvcsomagot, hogy HOLNAPRA (jobb helyeken a hét végéig) becsomagolva, könyvjelzővel ellátva vigyék vissza. Fúúú, de utálom.

2023. júl. 13. 21:22
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Én idén a Hörcsögmentéstől szereztem be tollat, ceruzát, fa vonalzót, illetve 2 oldalas órarendet és több ív füzetcímkét. Nagyon örült nekik a kislányom, mert ő egyébként is nagy állatbarát. :) Plusz pont volt, hogy így az iskolakezdéssel egy nonprofit szervezetet támogattunk. Nekünk fontos az ilyesmi. Tavaly viszont csak augusztus elején/közepén álltunk neki beszerezni a dolgokat.
2023. júl. 14. 00:40
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Kettes vagyok, csak kíváncsiság: aki nem kapott még tanszerlistát mikor szokták? Nekünk június elején elküldték. Itt az a szokás, hogy az elsősökét emailben elküldik, a nagyobb évfolyamosoknak meg a bizonyítvánnyal együtt odaadják, év végén.
2023. júl. 14. 05:47
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
#15: augusztus elején-július végén (pontosan nem emlékszem) küldik e-mailben, a nagyobbnál így volt mikor elsőbe ment. Azóta FB csoportba rakják fel, de még neki se történt ez meg, bizonyítvánnyal sem kapott listát.
2023. júl. 14. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!