Még nincs listánk. Iskolatáska van meg egyedül, meg évnyitóra kellett ünneplő, nőtt egy csomót. Többit majd ha lesz lista, de nem tervezek sokáig várni vele.
2023. júl. 13. 20:50
12/16 anonim válasza:
Mindegyik gyereknél megvártam azt a időszakot, amikor a sulikezdés a hipermarketekbe és a papír-írószerekbe berobban - olyankor sokkal-sokkal nagyobb a választék. Kivéve persze tesizsák, tolltartó és hátizsák, mert azt mindig amazonról rendelem.
2023. júl. 13. 21:20
13/16 anonim válasza:
Nekem van egy leendő hatodikosom és egy elsősöm. A nagytól nagyon sok dolog megvan, ami jó lesz. A nagynak csak füzetek kellenek, a kicsinek táska, tolltartó megvan, tesicucc is összeállt majdnem, a kicsinek kell még tornacipő. Benti cipők, ünneplők is kész vannak.
A lelkesedés addig tart majd, amíg megkapjátok a könyvcsomagot, hogy HOLNAPRA (jobb helyeken a hét végéig) becsomagolva, könyvjelzővel ellátva vigyék vissza. Fúúú, de utálom.
2023. júl. 13. 21:22
14/16 anonim válasza:
Én idén a Hörcsögmentéstől szereztem be tollat, ceruzát, fa vonalzót, illetve 2 oldalas órarendet és több ív füzetcímkét. Nagyon örült nekik a kislányom, mert ő egyébként is nagy állatbarát. :) Plusz pont volt, hogy így az iskolakezdéssel egy nonprofit szervezetet támogattunk. Nekünk fontos az ilyesmi. Tavaly viszont csak augusztus elején/közepén álltunk neki beszerezni a dolgokat.
2023. júl. 14. 00:40
15/16 anonim válasza:
Kettes vagyok, csak kíváncsiság: aki nem kapott még tanszerlistát mikor szokták? Nekünk június elején elküldték. Itt az a szokás, hogy az elsősökét emailben elküldik, a nagyobb évfolyamosoknak meg a bizonyítvánnyal együtt odaadják, év végén.
2023. júl. 14. 05:47
16/16 anonim válasza:
#15: augusztus elején-július végén (pontosan nem emlékszem) küldik e-mailben, a nagyobbnál így volt mikor elsőbe ment. Azóta FB csoportba rakják fel, de még neki se történt ez meg, bizonyítvánnyal sem kapott listát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!