Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Anyukák/apukák, miért engedite...

Anyukák/apukák, miért engeditek a lányotokat popsit sem takaró nadrágban iskolába?

Figyelt kérdés

Az ovi mellett, ahova a lányom jár, van egy általános iskola. A héten több kislányt meg kicsit nagyobb lányt (általános lévén max 14-15év) láttam abban az igazi 'p.csa'nadrágban. Egyrészt még közel nem volt olyan idő nem ám reggel de napközben sem, hogy indokolt legyen, illetve fel nem foghatom, hogy lehet iskolába engedni tulajdonképpen franciabugyiban a lányokat. Mivel lenne rosszabb az a nadrág, ami 3cm-vel hosszabb, de nem látszik ki a fenekük?

Nem túlzok, erre a fazonra gondolok:

[link]

és nem a 18-20 éves kategória a kérdés a balcsin, hanem a 12-3éves az iskolában...

2023. jún. 11. 15:16
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
74%
20, a kérdező 2-3. osztályosokról beszél. Az meg 7-8 éves korosztály.
2023. jún. 11. 20:26
 22/30 anonim ***** válasza:
95%
19, bizonyára csukott szemmel nézem a saját 8 évesem és az összes többi osztálytársát is. Egyébként egyik se visel ilyen fazont, csak szimplán rövidet.
2023. jún. 11. 20:29
 23/30 anonim ***** válasza:
27%

Hogy kicsit megfordítsam a kérdésed: Mivel rosszabb ez a nadrág, mint ami 3cm-vel hosszabb, és nem látszik ki a fenekük?

Vagy te az a fajta vagy, aki azon is kiakad, mikor a strandon valakin tangás bikini van a bugyis helyett? Sose értettem, hogy egyes embereknek miért fáj az, mikor valaki más nem olyan ruhát visel, ami nekük tetszik.

2023. jún. 11. 20:37
 24/30 anonim ***** válasza:
20%
Miért kell már 30 évesen ezt a banya mentalitást erőltetni. 42 éves vagyok, én mindig csak mosolygok egyet, hogy bizony tiniként én is fel tudtam bizony venni elég ciki ruhákat. Nem szültem korán, fiaim vannak, nem hordanak popsivillantó nadrágot, én sem. Nem szörnyűlködöm, majd kinövik és ők is nevetnek majd magukon.
2023. jún. 11. 20:46
 25/30 A kérdező kommentje:
nem gondolom, hogy banya mentalitásom lenne. Ne járjanak már most bugyiban iskolában. Pont az a 3cm a különbség a bugyi meg a nadrág közt. és a 2-3. osztály inkább a 8-9 éves kategória. Az én 7 évesemnek is van feneke, ami igenis ne legyen ki a gatyából, mert nem iskolába való sem 9, sem 13 évesen.
2023. jún. 11. 21:18
 26/30 A kérdező kommentje:
(mielőtt beleköttök, szeptemberben lesz 7, akkor kezdi az elsőt, még ovis)
2023. jún. 11. 21:19
 27/30 anonim ***** válasza:
51%
Iskolában valóban nem illik ha meg azon kívül vesszük, pl strandon alapvetően ekvesebb ruha takar, mégsem akadunk fel rajta, tehát igazából egyedül a fő difi a helyszín, hogy hol illik valamit viselni és hol nem.
2023. jún. 12. 00:47
 28/30 anonim ***** válasza:
49%
Proli szülők gyerekei de az iskolai is szólhatna hogy ez nem strand irány haza átöltözni
2023. jún. 12. 00:58
 29/30 anonim ***** válasza:
48%
Soha nem engednèm el ebben az ekkora gyermekemet iskolába. Otthonra a kertbe mèg okè vagy a strandra, kánikulaban, bikini fölè tőlem hordhatja, de ne az utcára vagy suliba.. Elvinnèm vásárolni a plazába ès kompromisszumot kötnènk, felújìthatja a nyári ruhatárát, kifizetem, ejtünk egy csajos napot, ő választhat, de olyan darabokat, amikből nincs ki a fèl feneke, hanem eltakarja a segge partját 💁
2023. jún. 12. 07:48
 30/30 anonim ***** válasza:
84%

Lányom ötödikes, de már tavaly is volt ilyen probléma náluk az osztályban.

Osztálykirándulásra több lány is kb ilyen gatyában jött, mint amit a kérdező belinkelt.

Szerintem két eset van: az anyuka is ilyet hord (konkrétan ismerek is ilyet, és a lánya is), vagy simán csak nem érdekli

2023. jún. 13. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!