Anyukák/apukák, miért engeditek a lányotokat popsit sem takaró nadrágban iskolába?
Az ovi mellett, ahova a lányom jár, van egy általános iskola. A héten több kislányt meg kicsit nagyobb lányt (általános lévén max 14-15év) láttam abban az igazi 'p.csa'nadrágban. Egyrészt még közel nem volt olyan idő nem ám reggel de napközben sem, hogy indokolt legyen, illetve fel nem foghatom, hogy lehet iskolába engedni tulajdonképpen franciabugyiban a lányokat. Mivel lenne rosszabb az a nadrág, ami 3cm-vel hosszabb, de nem látszik ki a fenekük?
Nem túlzok, erre a fazonra gondolok:
és nem a 18-20 éves kategória a kérdés a balcsin, hanem a 12-3éves az iskolában...
Ide is kiírhatod a települést, akkor se ismernek rád.
Nehezen tudom elképzelni, hogy 2-3. osztályosok így öltöznek. Lányom ez a korosztály és senkit nem ismerek, aki ilyet hordana.
kiírhatnám, de ha annyira érdekel-érdekli a pedofilos gyanúsítgatót, akkor írjon rám, vegye a fáradtságot, ne csak vádaskodjon.
lehet, hogy te nehezen tudod elképzelni, attól én (meg még jópáran) a saját szemünkkel látjuk...
Valami leszakadóban lévő környék lehet csupa műveletlen, rossz körülmények között élő családdal.
Ilyet normális helyen nem látsz 8-9 évesektől, az fix. Viccesen is néznének ki a piszkavas lábukkal és lapos fenekükkel. Egy ekkora gyereknek fene sincs, hogy kilógjon.
Mi degradáló van abban?
Egy ekkora gyerek, ha egészséges, akkor nincs elhízva és mivel még hormonálisan nem érik, ezért semmiben nem hasonlít a felnőttekre, nincsenek nőies formái. Pont ugyanolyan lába van egy ekkora lánynak mint egy fiúnak.
Ki beszélt nőies formákról?
"Pont ugyanolyan lába van egy ekkora lánynak mint egy fiúnak."
Mondom, hogy nem láttál még kislányt, de ezek szerint kisfiút se. Milyen butaság ez már, hogy a kislányok és a kisfiúk alkata egyforma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!