Másodikos gyereked melyik verssel lett győztes szavalóversenyen?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 13. 08:18
1/4 anonim válasza:
Az Arany János Mátyás anyjával nyertem még régen, de nem hiszem, hogy ezen múlik, felnőtt fejjel nem választanám ezt egy gyereknek.
Itt vannak jók, válasszon olyat, amit közel érez magához, nagyon lehet érezni egy versmondásban, hogy szívből mondja - e az apró szavaló. :)
2/4 anonim válasza:
Zelk Zoltán: Mese a legokosabb nyúlról - ez viszonylag hosszú (nem emlékszem pontosan, másodikban vagy harmadikban volt)
Osztálytársa (első v. másodikban) Kovács Barbara: A csacsi c. versével.
3/4 anonim válasza:
Nem a gyerekem, de én annó Rónay Feketerigójával, asszem másodikban.
4/4 anonim válasza:
Nálunk vers- és prózamondó verseny volt, a gyerekem prózát szeretett volna mondani, nagyon örültek a tanárok, mert kevesebb prózás volt alsóban. Ha nálatok is lehet választani és esetleg van kedve vers helyett a prózához, akkor ajánlom Janikovszky Évát. Az enyém a Ha én felnőtt volnék... részletekkel megnyerte a területit is alsó tagozatban 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!