Mit csinalnatok ebben a helyzetben?
Sziasztok!
Az lenne a kerdesem ,hogy ti mit csinalnatok egy olyan helyzetben ha a gyerek tanarja olyanokat mond a gyereknek , hogy meg akkor se hianyozzon az iskolabol ha halalan van??? Meg ha nagyon beteg akkor is jojjon iskolaba.
Sajnos ebben a honapban meg az elozoben allandoan beteg volt . 1 hetet ment ,utana 1 hetet nem. Ez igy ment felvaltva… Mindig vissza kapta a tobbiektol ezt a hanyas-hasmeneses virust.
Sziasztok! Koszi a valaszokat.
En is ilyesmikre gondoltam amit leirtatok bar en lehet nem fogok tudni higgadt maradni… az a baj, ha a szulo egy ilyen helyzetben mer szolni még nekik all feljebb utana meg ugy bannak a gyerekkel mint egy kulonccel…
Beviszem en neki legkozelebb ha beteg eleg ha kohog es majd fogom mondani a gyereknek , hogy kohogjon ra a tanarra aki amugy is van vagy 80 eves .. na utana majd halalan lehet O…
En sem ertem, hogy mer ilyet mondani de biztos nem hagyom ezt szo nelkul … azota meg nem voltunk iskolaban…
Kérdező, te az édesanya vagy, ugye?
Mi lenne, ha a férjed menne be?
Saját magamat és feleségemet nézve nálunk is úgy van, hogy nekem (férjnek) könnyebben megy, hogy higgadtan, de határozottan helyre tegyek valakit. Míg a feleségem esetleg remegne az idegességtől egy ilyen helyzetben. Szóval hasonló esetben nálunk is én mennék be, mindketten tudnánk, hogy ez a jobb megoldás.
Ha a ferjem menne az csak rosszabb lenne…. :D en higgadtabb tipus vagyok
lehet jobban jar velem.
"Beviszem en neki legkozelebb ha beteg eleg ha kohog es majd fogom mondani a gyereknek , hogy kohogjon ra a tanarra aki amugy is van vagy 80 eves .. na utana majd halalan lehet O…"
Végül is igazad van, a megoldás az, ha bunkó a gyerek a tanárral, ugye.
"Ferjem szerintem nem sokkal er tobbet egy tanar no, mint egy takarito no 🤣"
A férjed is egy bunkó. Innen nézve a gyerek valószínűleg örökölte tőletek ezt q stílust és q tanárban emiatt merül fel, hogy Mokuska szimulál.
Aki bunkó, az általában magasról lesz másokra, csak és kizárólag sajat maga erdekli, tehát igen, simán szimulalhat is. Nyilván elsőként hasmenést nehezen, de a tanár simán láthatja azt, hogy Mokuska már megint bunkozott valakivel aztán hoppá, amikor leszidja, Mokuskanak hirtelen megfajdul a hasa. Bizony, van ilyen.
Ha még a férj nem ilyen, akkor nem mosolygós smiley-val írja ki az ember, hogy mekkora baromságot mondott. Az ugye meg van, hogy ha a gyerek ezeket meghallja, akkor az ő hozzaallasa is ilyen lesz a tanár felé?
A gyerekem nem ilyen egyaltalan… szinte meg sem mer szolalni az iskolaba , fel ha valamit nem jol csinal akkor a “fekete tablara” kerul.. ugyhogy nem hinnem, hogy ezert hinnek azt , hogy szimulalna… csak ,mert sokat hianyzott akkor sem igy kellene a tanarnak hozza allnia…
Azert irtam, azt is hogy beviszem betegen neki hatha elkapja tole es utana meg halalan lehet O is..
Ha beteg a gyerek nem viszem ..nem fogom hagyni ,hogy ott szenvedjen az iskolaba lazasan,hasmenessel hanyassal… a tobbi szulo meg viszi a gyereket biztos azert kapjak el folyamatosan egymastol a gyerekek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!