Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Előfordult hogy nem tudtatok...

Előfordult hogy nem tudtatok szülői értekezletre menni?

Figyelt kérdés
2023. febr. 23. 09:42
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
94%

Minden évben az elsőre élmények ahol felvázolják az egész évet.

Utána ha van valami teendő, program kiírják csoportba.

Ha baj lenne a gyerekkel akkor pedig szólnak. Szerencsére 3 év alatt nem volt ilyen

2023. febr. 23. 11:59
 12/21 anonim ***** válasza:
88%

"Azért ez a minimum, amit az iskola elvárhat a szülőktől, ennyi minimális kapcsolattartást."

Fogadóórára jártam, annak volt értelme. A szülőknek nincs

2023. febr. 23. 15:20
 13/21 anonim ***** válasza:
36%
Fogadóórára meg csak akkor hívnak, ha gond van a gyerekkel.
2023. febr. 23. 15:24
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Idén mindkettőt kihagytam, mert orvoshoz kellett mennem.

Nem bántam egyébként, értelmetlen mindig. Lehetne online is tartani, mint covid idején, talán többen részt vennének rajta.

Egyébként facen mindent megüzennek amikor közeleg az alkalom.

2023. febr. 23. 17:19
 15/21 anonim ***** válasza:
85%

13!

Ezek szerint nem vagy vele tisztában, hogy te, mint szülő, magadtól is elmehetsz a fogadó órára akármelyik, q ygerekedet tanító tanarhoz és ott felteheted neki az összes kérdésedet. Tudod, ez lenne q lényege.

2023. febr. 23. 17:30
 16/21 anonim ***** válasza:
27%

"Semmi értelme. Kb mint a lakógyűlés."

Ja, tényleg nincs semmi értelme sem a saját gyereked iskolai életéről informálódni, sem a saját lakóhelyedet érintő döntések meghozatalában részt venni...

2023. febr. 23. 21:00
 17/21 anonim ***** válasza:
85%

13-as vagyok. Nem kéne ilyen cinikusnak lenni. Nyilván mindenki tudja, hogy lehet fogadóórát kérni, csak éppen minek. Annak még annyi értelme sincs, mint a szülőinek. A tanár nem igazán akar csacsogni a szülőkkel, erre végképp nincs idejük.

Néha szoktam kérni. Eléggé haragszanak érte. Legutóbb is bementem, a folyosón álldogáltunk, a tanárnőhöz folyamatosan jöttek a gyerekek a kehéjükkel. Gyakorlatilag mindig valaki hallgatózott a hátam mögött. Így beszéljek a gyerekemről? Annyi volt, hogy ő elmondta, hogy milyen a gyerek (köszi, én élek vele, ezt eddig is tudtam. ) Aztán közölte, hogy most már neki mennie kell. Semmit nem tudtam elmondani, amit szerettem volna. Oké, hagyjuk. Az utolsó fogadóóra volt, amit kértem.

2023. febr. 24. 08:08
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

16! Ha arról szólna... olvasd már vissza a legtöbb választ.

A múltkori lakógyűlésen meg arról volt szó hogy 2 égő helyett a folyosólámpába elég 1...

2023. febr. 24. 09:19
 19/21 anonim ***** válasza:
23%

17!

Hát nekem egészen mások a tapasztalataim.

2023. febr. 24. 16:30
 20/21 Paczalos István ***** válasza:
52%

Anyósomat megkérték, hogy ne menjen többet, mikor még a feleségem iskolába járt. Közölte, hogy "Önök tanárok azért vannak, hogy a gyerektől megköveteljék a dolgokat, és ne a gyerek döntse el, hogy mikor akar dolgozatot írni"

A pedagógus pedig megkérte anyósomat, hogy ha nem kell, ne látogassa a szülői értekezletet. Biztos húsba vágó volt a szülői kritika a vinnyogására.

2023. febr. 26. 08:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!