Előfordult már hogy írtál gyereked osztályfőnökének, de nem válaszolt?
Figyelt kérdés
Pl. volt egy kérdésed, de ő bszik válaszolni.2022. okt. 22. 01:20
11/19 A kérdező kommentje:
Igen kell, mert elrontott valamit, de nem javítja. De nekem úgy is jó ha javítja, de nem válaszol. De így ez a teljes figyelmen kívül hagyás, furcsa.
2022. okt. 22. 08:23
12/19 anonim válasza:
Hívd fel. Az se biztos, hogy nézi az e-maileket, vagy jó az az e-mail cím. Nalunk a tanárok többsége idős ők, bár van e-mailük be se lépnek.
13/19 anonim válasza:
Egyszer írtál csak? Lehet spambe került az üzenet vagy nem látta véletlenül, akármi.
14/19 A kérdező kommentje:
Nem öreg, máskor már régebben válaszolt erről a címről.
Amúgy azért bosszantó, mert nem vagyok az a nyomulós, minden nap írogatós szülő, és biztosan tudom, hogy más szülőnek meg ő írogat. Na mindegy, csak bosszant igazából, ennyi.
2022. okt. 22. 09:02
15/19 anonim válasza:
Van 160 diákom és osztályfőnök vagyok (32 fős osztály). Naponta kb 15-20 szülői emailt és rengeteg diákemailt kapok. Szánom bánom de többször is előfordult, hogy elfelejtettem válaszolni. Ilyenkor szerintem vagy a telefonálás vagy az újabb email megírása a megoldás. A gyakorikerdesek.hu oldalra kiírt kérdést nem tartom a legjobb megoldásnak erre a problémára.
16/19 anonim válasza:
Ezert irtam hivd fel, az a legtisztább. Ez nem nyomulas ha fontos. Dühönghetsz, hogy nem ir vissza, de ki tudja mi a mögöttes ok. Lehet leszarja lehet egyszerűen nem használja már azóta azt az e-mailt. A legegyenesebb a szóbeli kommunikáció.
17/19 anonim válasza:
Ha 3 hete írtál, simán lehet, hogy látta az e.mailt, de kevés ideje volt, később akart válaszolni, de elfelejtette. Emberek vagyunk, előfordul. Írj rá udvarias hangnemben, hogy erre még erre a kérdésedre még nem kaptál választ, kéred, hogy nézzen utána. Rosszabb, ha dühöngsz magadban, meg egyből feltételezed, hogy szándékosan nem akar válaszolni.
18/19 anonim válasza:
Nálunk rendszeres, de amit ő megígér, hogy küldi emailben pl. szülői után vagy valami programmal kapcsolatban, azokat is rendre elfelejti, bár azért mindig elmondja, hogy emailben bármikor rendelkezésre áll 🤔
19/19 anonim válasza:
Lehet, hogy elolvasta, de nem volt ideje válaszolni, vagy olyan helyen volt, hogy nem tud. Aztán meg elfelejthette. Akár ez is lehet egy opció. Velem volt már ilyen sajnos. Elolvastam az üzenetet, de nem volt időm választ írni, mert hosszú lett volna, aztán meg jól elfelejtettem válaszolni 🤦🏻
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!