Unokatesómat bántják, így is mellé kellene állnom?
Unokatesómmal egy osztályba járunk. Szüleink nincsenek jóba, így nekem inkább osztálytársam inkább, mint unokatestvérem. Nem vagyunk rossz viszonyba, de jóba sem.
Ő tipikusan az a személy, akinek mindig kell valaki, akit piszkálhat. Már 9-ben első héten rávszállt egy lányra. Mostani legjobb sulis barátnőmnek régebben komoly szorongást is okozott ezzel a viselkedésével. Igazából mindig keveri a kakit, boldog-boldogtalannak elhord mindenkit, még a nagy barátait is.
Mostani évben olyan szintig eldurvultak a dolgok, hogy egyik kis kavarása rosszul sült el, és most az egész osztály utálja. Akármit ír az osztálycsoportba, beröhögőzik, mindig kiműsorozzák.
Tegnap volt egy kis vita az osztálycsoportban. A lényeg, hogy nem akar befizetni valamit, mert szerinte drága (legutóbb a szalag volt a szalagtűzőre 390 ft). Erre megmondták, hogy akkor nem lesz szalagja, ennyi, és innen indult ki megint a vita, hgoy elkezdett undorító stílusban válaszolni, személyeskedni (egyik osztálytársamat elhagyta az apja ((mintha ő tehetne róla meg lenne bármi köze is a témához))), és erre ugye elkezdtek a többiek a pánikbetegségén viccelődni, meg a mondatain, amiket szokott mondani (pl.: nem cigizik, de el akarta küldeni streakbe, hogy cigizik, vagy "gyere le jóisten, ez agyhalott"). Ami azért visszás, mert megmondta az unokatesóm (osztály-unokatesóm bátyja), hogy nem pánikbeteg, csak azóta, amióta ő is az lett. És amúgy érdekes módon mióta nekem zsibbad a bal karom, azóta neki is zsibbad. Mióta egyik osztálytársamnak endometriózisa van, azóta neki is az van.
Aztán annyit írt a csoportba, hogy hétfőn az igazgatónak fog szólni, hogy fenyegetik, pedig nem fenyegette senki.
Anyámék szerint meg mellé kellene állnom, mert csak az unokatesóm. Hát vérszerintileg igen, de alapesetben nem. Ő is személyeskedik, meg világgá kürtöli mindenkinek a dolgait, amint összeveszik valakivel, most ezt egy kicsit jogosnak érzem, és én csak annyiból furcsállom a dolgot, hogy nem hamarabb történt a kiutálás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!