Egyedülálló dolgozó szülő hogyan oldja mwg kisgyermekének az online oktatást, ha napi 8 órában kell munkahelyen lennie?
Akinek nincsenek rokonai, vagy megbízható szomszédai stb.
Ha felvennék gyerekfelügyelőt az meg kirabolhatná a lakást is..
passz, csak van annak a gyereknek osztálytársa vagy rokona, aki fogadja napközben, nem? de végszükség esetén költöztetni is lehet, nálunk két hónapot együtt laktak az unokatestvérek, mert a négy szülőből összesen egy tudott otthonról dolgozni...
persze neked nem megoldás kell, mert te a babysitterre is csak hisztizel, hogy kirabolná a lakást... bírom az olyan embereket, akik mindenhova bűnözést vizionálnak, de ahhoz is hülyék, hogy átgondolják a dolgot...
11, nekem nem az lenne a gondom a babysitterrel, hogy a lakást kirabolja, hanem hogy a bankszámlám üríti ki :)
Nem lenne értelme dolgozni, mert alig maradna pénzünk.
A babysitter valóban elég drága mulatság, és kit találsz? Diákok vállalják olcsóbban, de hivatásos meg kb. 5000 ft-ot kér el egy óráért. Amúgy sajnos hallani olyat, hogy kirabolja a lakást, valóban, szóval idegent biztos nem vennék fel.
Nem valószínű, hogy lesz online oktatás, de ha mégis, akkor ki kell venni pár hét szabit, aztán ha tetszik, ha nem, otthon marad a gyerek egyedül. Én is egyedül voltam otthon már alsós koromban is. Délután meg hétvégén meg át kell nézni a dolgait, és segíteni neki.
14, ez azért erősen attól függ, hogy hány éves az a gyerek.
Mi a 7 évest ha akarnánk se hagyhatnánk egyedül.
Szeptember végén pedig nem hiszem, hogy sokaknak több hétre való szabadságuk lenne. Főleg, hogy a legtöbb munkahelyen kötelezik, hogy az időarányost kivegyék.
15-ös, értem én, de mit tudsz csinálni?
Van fizetetlen szabi.
És én sem hagynám otthon a 7 éves szívesen egyedül, de szükség törvényt bont. Mi is egyedül voltunk ennyi idősen, és mégis túléltük.
Egyébként felesleges ezen agyalni, mert nem lesz online oktatás.
Ha sehogy nem tudod megoldani, megy ügyeletbe. Ennyi.
Amúgy pont azért tartunk ott, ahol, mert mindenki megoldotta valahogy, akár a munkahelyét kockáztatva is.
Munkahelyre nem lehet gyereket bevinni. Legalábbis nálunk nem, hiába irodai munka.
Ügyelet, ha nincs más megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!