Felkeresnéd új suliban a az ofőt?
Gyerekem most kezd új iskolában, illene felkeresnem a tanárnőjét? Most tudtam meg az emailjét(most vettek fel a lev.listára), 2 nap múlva évnyitó. Titkársággal beszéltem nyilván, berakták az új osztályba, be van íratva, azt mondták várjak az emailra, hogy lesz az évnyitó, de nem tudom, hogy be kellene-e mutatkoznom a szülői előtt, ami jövő héten lesz és kedvesen megkérni, hogy számítson a gyerekre(dehát nyilván számít) és segítse(nyilván segíteni fogja)..
Ha illene felkeresnem, akkor mit írjak neki e-mailben? Kedves dolog lenne, vagy inkább tolakodó? Örülnék pedagógusok válaszának, a tanárnő hamarosan nyugdíjba megy, ez az utolsó osztálya, nem tudom, hogy áll informatika témában és az illemmel, formális, rövid levelet ír, lényegre szorítkozva. Ahogy elnézem senki sem szokott a körlevélhez másik üzenetet fűzni, szóval nem tűnik beszélgetős típusnak..
Aki átíratta a gyerekét másik suliba, felkereste a tanárnőt emailben? Érdemes ezt két nappal az évnyitó előtt?
Amikor én beírattam az sni-s fiamat elsőbe, konkrétan sorban álltak a szülők. Tökéletes Pistike tökéletes anyukája fél órát beszélgetett az ofővel, mert annyira aggódott, hogy mi lesz a gyerekkel az iskolában. Már láttam az ofőn, hogy eléggé ki van akadva. Rám a sor végén csak annyi idő jutott, hogy nem kell aggódni, tudja ő kezelni az ilyen gyerekeket, ez a szakmája. Aztán nem sikerült neki kezelni. Egyébként ebben az iskolában úgy ment, hogy fél 8-kor leadod a gyereket, 4-kor meg kiteszik neked. Tanárral egész félévben nem tudtam beszélni, hiába írtam nekik. Aztán behívtak, hogy vigyem el a gyereket.
Ma mentünk gólyatáborba, ott volt 50 gyerek, 50 szülő, 2 tanár. Gondolkodtam, hogy váltok pár szót a tanerővel, de inkább meggondoltam magam. Sok ez neki így is.
Amúgy a legtöbb tanár nem való oda, az is igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!