Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Mikor szoktátok megvenni a...

Mikor szoktátok megvenni a tanszereket?

Figyelt kérdés
Én vasárnap rendeltem meg. Valahogy így nyugodtabb vagyok, hogy le van tudva.
2022. jún. 21. 12:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Majd szeptember elején, mivel felsős lesz a lányom, így nem tudjuk milyen tanszerek/füzetek fognak kelleni.

A szülői értekezlet csak szeptember második hetében lesz, szóval csak utána tudok vásárolni. Iskolatáska, kulacs, tornazsák, tolltartó, uzsis doboz már van korábbról, de van, amiből kapott újat.

2022. jún. 24. 12:37
 12/17 anonim ***** válasza:
Figyelem az akciókat. Bár füzetcsomagot nem kell vennünk, mert a suli ad. Utána, amikor elkezdődik a tanév, minden tanár megmondja milyen füzetet és egyéb felszerelést kér. Ez ugye 1 hét alatt lepereg. És a maradékot utána beszerezzük. Ez felső tagozat.
2022. jún. 25. 08:41
 13/17 anonim ***** válasza:
70%

Én a héten voltam egy papírboltban, és azt mondta az eladó, hogy minden egyes szállítmányt drágábban kap. Szóval ő nem is érti, hogy miért halasztja mindenki augusztusra, minimum 30 %-kal drágább lesz minden, ráadásul akinek több gyereke van jobban el lehet osztani a költségeket, ha minden nyári hónapban vásárol egy kicsit a szülő.

Nekem most megy gimibe a lányom, a fiam meg felsős, szóval nem nagyon van tanszerlista nálunk sem. De! Mindig a rajzóra a legdrágább, viszont maradt egy csomó festék, tempera, ilyesmi, azt már nem akarok venni. A többi tárgyból meg úgy számoltam, hogy minden tantárgyra kapnak egy füzetet, indulásnak az is jó, aztán úgyis év közben is folyamatosan kell vásárolni. Hegyező, füzetborító, ceruzák, radír, ezeket vettem. Szerintem olyan sok mindent már nem kell majd venni. Táskát kb. 3 évente szoktam nekik venni, akár év közben, nem feltétlenül szeptemberben. Tesicuccot szoktam még augusztus végén venni, mert azt úgyis kinövik, ha előbb veszem meg.

2022. jún. 25. 20:09
 14/17 anonim ***** válasza:
53%

Az eddigi 5 iskolás év alatt mindig augusztus végén, szeptember elején vásároltam be, MINDIG volt még az első héten elhangzó cucc, ami hiányzott.

Idén viszont a mérhetetlen áremelkedés miatt elgondolkodtam, hogy minél hamarabb megveszem, egyrészt most még többet ér a forint, mint augusztus végén fog érni, másrészt ha a trappista sajt ára duplájára emelkedett két hónap alatt, akkor vélhetően a tanszer-áremelkedés sem lesz kevesebb. :(

2022. jún. 28. 08:34
 15/17 anonim ***** válasza:
78%
Nagyon fogtok nevetni, de én tanévzáró után csináltam iskolás koromban. Olyankor embereket illetően full üresek voltak a papir-írószer boltok is, meg a Tesco papir-írószer részlegen sem volt senki és minden teljesen fel volt töltve, kedvemre válogathattam. Amit vettem, azt otthon beraktam a szekrénybe vagy a fiókba és augusztus végén elővettem.
2022. júl. 7. 22:29
 16/17 A kérdező kommentje:
Én is évzáró után vettem meg, ahogy megkaptuk a listát.
2022. júl. 8. 07:46
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Tegnap.

Első gyerek első osztályba megy és hosszú a lista, sokmindenről azt se tudtam, micsoda. Úgyhogy bementünk egy nagyobb írószerbe és nem szégyelltem néha kérdezni. Nem akartam augusztusra hagyni, mikor biztos sokkal nagyobb a tömeg.

De hosszú távon kétlem, hogy júliusban már foglalkozni fogok ezzel, ha itt az augusztus is, de most így jobb, hogy majdnem minden megvan.

2022. júl. 17. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!