Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Megbuktathatják a 3.-os...

Megbuktathatják a 3.-os lányom általánosban?

Figyelt kérdés

A lányom énekből "bukásra" áll, énektagozatos osztályba jár ezért nagyon komolyan veszik.. Idén beláttam, hogy nem szereti ezt az iskolát, az ilyen jellegű órákat, és bevallom én sem rajongtam érte gyerekként.

Tehát ha úgy döntenék, hogy mas iskolába akarom át íratni, ami nem enektagozatos, akkor megbuktathatják és újból harmadikos lenne, vagy mehetne negyedikben?

Nem tudom a jelenlegi szabályokat ezzel kapcsolatban.

2022. jún. 9. 08:57
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
86%

Aha,nálam ezzel tudod mire mentek volna? Elzullok valószínűleg.

Tök életszerűtlen az élethez képest az iskola, ha ott betörod a sok hülyeségre, akkor csak tonkreteszed. A sok felesleges tantárgy, merev szabály és ócska tomegmegoldas, ami napi 8-10 órában van az iskolában rosszabb mint egy szalagmunka, mert ott legalább ha radszall a főnök mehetsz máshová + emberszamba vesznek.

Felnőtt vagyok, mindig volt munkám de ezekbe majdnem belerokkantam gyerekként. Nem bírták elfogadni hogy van 1000-bol egy konok hülye gyerek akit nem lehet betörni. Gyomorgorcsom van ha ragondolok. Mire felnőtt lettem persze beláttam h csak csöndben kellett volna lenni, de akkor még gyerek voltam. És egyébként jó eszű.

2022. jún. 9. 12:52
 22/46 anonim ***** válasza:
26%
Basszuskulcs általános iskola harmadik osztályról beszélgetünk. Ha nem tud egy kettest összehozni, akkor vagy fogyatékos és kisegítő iskolába kellene járnia, vagy lusta és felelőtlen. Ez utóbbit meg nem szabad támogatni. Ha a minimum minimumát nem hajlandó teljesíteni, akkor mi lesz vele később?
2022. jún. 9. 13:33
 23/46 anonim ***** válasza:
81%

20-ast sajnállak tényleg, gondolom a szüleid soha nem álltak ki érted.

Harmadik osztályos, könyörgöm! A legtöbb helyen az ének annyiból áll, hogy játszanak, énekelnek, tapsolják a ritmust. A fiam imádta az énekórákat, pedig nem valami nagy tehetség.

Nem a matek nem megy neki!

Ha anyuka bemegy a suliba, nem azt tanulja meg, hogyha valamihez nincs kedvem, majd anyuka intézkedik, hanem azt tanulja meg, hogyha bajban van, számíthat az anyjára.

2022. jún. 9. 13:50
 24/46 anonim ***** válasza:
74%
Énekből sem azért áll bukásra a kisasszony, mert nem megy neki, hanem mert nem akarja csinálni. Korábbi kérdésében leírta a kérdező.
2022. jún. 9. 14:13
 25/46 anonim ***** válasza:
79%
22 tudod ki a fogyatékos? Egy általános iskolás énektanár aki egy 10 evéssel izmozik. És ő felnőtt!!!!
2022. jún. 9. 14:16
 26/46 anonim ***** válasza:
89%

Ő az a kérdező, akinek a gyereke zongorán játszik és külföldről van szó?

Én nem buktatnám meg, de a viselkedési miatt a helyi nevelési tanácsadóba(vagy külföldi megfelelőjébe) küldeném, mert mi az, hogy egy 3. osztályos kisgyerek veszi a bátorságot ahhoz, hogy egy évig tegyen a tárgyra. Tehát nem azért húzzák meg, mert nincs tehetsége, nem elég jó a hangja, hanem mert nem akarja csinálni, amit mondanak neki, mert szerinte hülyeség. Nagyon magas lovon ül, sírjon is, nehogymár a gyerek dacának engedjenek, mert nem együttműködő! Akármilyen tárgy, a tanár az tanár, azt kell csinálni, amit mond!

Szépen tessék elviselni, hogy neki csak kettesre megy, de a viselkedése legyen normális és csinálja a feladatokat. Gondolom a tanár nem szidja, nem alázza a rossz teljesítményért, nem? Amennyiben igen, fordulnék az igazgatóhoz. Ha nem, csak simán azért nem bírják, mert nem csinálja, amit mondanak neki, elő kell szedni a nevtant, vagy a külföldi megfelelőjét, pszichológus, vagy más kell neki.

Olyan nincs, hogy egy 3-os úgy gondolja, hogy nem csinálja, és tojik arra, mit mond a tanár, mert az szerinte hülyeség! Én tuti elővenném a gyerekem(és sajnos elő is szoktam, mert az enyémben sincs tekintélytisztelet, azt hiszi bármit megtehet, mert ő jobban tudja a tanárnál, és általában hülyeségeket hisz, hiába magyarázod el, nem hajlandó elfogadni, pedig tudom, hogy érti, csak dacol)

2022. jún. 9. 14:40
 27/46 anonim ***** válasza:
58%
Mi az izmozás abban, hogy megbuktatja a diákot, aki nem hajlandó elvégezni a dolgát? Ha a kislány igyekezne és próbálkozna és úgy is megbuktatná, na az lenne az izmozás. Az, hogy a nulla munkát annak megfelelően nullára értékeli, teljesen helyén való.
2022. jún. 9. 14:42
 28/46 anonim ***** válasza:
30%
Az az izmozas hogy nem arányos. Ha viselkedési probléma van azt nem így kell kezelni hanem pl tényleg a szülővel megbeszélni, bevonni pszichologust, az igazgatót, hogyha másik suli kell stb. Nem pedig a kis 10 évesen jól megtorolni.
2022. jún. 9. 14:46
 29/46 anonim ***** válasza:
74%
Ha megbuktatják, mivel lesz jobb?
2022. jún. 9. 15:23
 30/46 anonim ***** válasza:
94%

Semmivel, de gondolom a suli eszköztelen, és/vagy anyuka is pártolja a gyerek dolgait a korábbi kérdése alapján.

Egyébként igazgatóikat meg ilyesmiket kellene kapnia, majd magatartás alapján eltanácsolni, de ha nincs értékelhető teljesítménye egy tárgyból(pl nem csinálja meg a dolgozatokat, témazárókat, nem együttműködő, nincs órai munkája, akkor mégis mire fel engedjék át?) Gondolom csupa egyes osztályzata van, mert nem csinálja, amit elvárnak. Arra nem engedhetik át, hogy "tudná a gyerek, ha akarná". Fogalmam sincs, külföldön hogy működik a támogatói szolgálat, de tuti van valami problémája, ki kell szűrni és könnyítést kapnia, ped. asszisztenst, meg pszichológushoz járatni.. ez így nem megoldás, hogy szrt sem csinál, és elvárja, hogy átengedjék!

Amúgy mitől jön ki sírva furulyáról? Szidja a tanár? Vagy a saját szorongása miatt? Vagy mitől? Most komolyan, akiben akkora dac van, hogy nem csinál valamit, mert szerinte értelmetlen, az nem sírja el magát csak úgy.. Nem lehet, hogy valami tanulási nehézség, és félelemből inkább elkerüli ezt a tárgyat, nehogy rosszul teljesítsen, mert ez a legfontosabb a suliban?? Egyszerűen látni kell, különben nem tudjuk kiokoskodni, hogy szemétkedik, vagy rástresszel és így védekezik!( ha sír, esélyesebb, hogy az utolsó)

Mitől sír??

2022. jún. 9. 15:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!