Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Szülők, hogyan reagálnátok,...

Szülők, hogyan reagálnátok, ha a gyereketeket elhagynák/ottfelejtenék egy osztálykiránduláson?

Figyelt kérdés

Most lehetett olvasni egy ilyenről, onnan a kérdés

aki esetleg nem olvasta: kb. 2 hete történt egy eset, hogy egy osztálykiránduláson 2 gyereket otthagytak. Több busszal ment az iskola (komplett 7.-es évfolyam), a gyerekek a visszaútra egy másikra akartak felszállni, de valami félreértés miatt arról is lemaradtak. Elindultak az iskola haza a gyerekek nélkül, és még csak utána sem a pedagógusok vették észre, hanem más osztálytársaik, hogy ők nincsenek meg. Szerencsére nem történt baj. Egy szülő írta meg (Azt bezzeg kiosztották a gyerekeknek, hogy nehogy közzé merjék tenni a történteket nyilvános helyeken...)

Szülők, mi a véleményetek az esetről? Mit gondoltok az ilyesmiről? Hogyan reagálnátok, vagy milyen lépéseket tennétek, ha a ti gyerekeitekkel esne meg ilyesmi?

Volna harag, vagy elnéznétek?

2022. jún. 3. 22:00
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Nem tudnék szó nélkül elmenni az eset mellett. Engem 2.osztályban felejtettek a Feszty körképen, azóta is stresszelek ha valahová mennem kell, mániákusan fél órával előbb ott kell lennem mindenhol különben jön a pánik. Idegen helyen egyedül szintén, az a félelem az leírhatatlan amit érzek. Ha a gyerekemnek ilyet kéne átélnie az szörnyű lenne.
jún. 17. 12:03
 22/23 anonim ***** válasza:
55%

18.

A teszteket a tanár rakja össze az általa leaodtt anyagból, így működik a redmenta. Nem baj ha nem ismered de akkor nézz utána.

A covid ideje alatt online oktatás volt és alkalmazkodni kellett, ezt az elvet vitték tovább.

A suliba elég sok szegény gyerek jár köztük én is. Olcsó teló is bőven jó, van aki a piacról vett. A legszegényebb család is szerzett, mert ők is tudják hogy ez már alap, ha tetszik ha nem. Főleg úgy hogy ha egyetemre menne a gyerek minimális tudása legyen ezen a téren is.

Annyira digitális oktatás hogy a diákok még laptopot is kaptak hogy tudjanak tanulni otthon.

Az állam hozta be a digitális oktatást, az egyetlen jó döntésük volt és most ezt is elveszik mert félnek.

aug. 30. 18:38
 23/23 anonim ***** válasza:
Frissült a telefon miközben irtam. Utána valószínűleg félre nyomtam, törölni már nem tudom.Nézzétek el. 😂😅
aug. 30. 18:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!