Szoktatok szülőként e-mailt írni tanárnak?
Figyelt kérdés
És válaszolnak is?2022. febr. 7. 21:02
1/11 anonim válasza:
Csak az osztályfőnöknek, neki is csak akkor, ha nem sürgős a dolog.
2/11 anonim válasza:
Előfordult már, de csak osztályfőnöknek. Olyan volt, amire nem vártam választ, ui. orvosi igazolást küldtem beszkennelve.
3/11 anonim válasza:
Persze, választ is kaptunk. Mióta beütött a covid szerencsére aktívak a tanárok online szempontból, régebben gyakrabban volt, hogy nem válaszoltak.
5/11 anonim válasza:
Persze covid előtt is írtam ha szükséges volt és válaszolt is
6/11 Andi80018 válasza:
Szoktam írni, eddig mindig válaszoltak, és nemcsak osztályfőnöknek.
7/11 anonim válasza:
Nem, mert az egyiknek nincs email címe (legalább is hivatalos)
A másik pedig annyira ritkán olvassa el h nincs értelme oda írni.
8/11 anonim válasza:
Mindkét osztályfőnök e-mailen kommunikál, úgyhogy igen. Szokott lenni, hogy direkt kérik, hogy e-mailben jelezzünk bizonyos témákban. De ez tanárfüggő, biztos van olyan, aki nem ezt a csatornát preferja.
9/11 anonim válasza:
E-mailt nagyon ritkán, csak annak, akivel nem vagyok jóban. Akivel jó a kapcsolat, annak messengeren írok. Igen, válaszolnak is viszonylag gyorsan.
10/11 anonim válasza:
A hivatalos kommunikációs csatorna a Kréta. Ha azt akarod, hogy bizonyíthatóan nyoma legyen, akkor oda kell írni. És ott muszáj is válaszolniuk.
Én ott szoktam írni, és igen, válaszolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!