Vinnéd így iskolába?
Teljesen mindegy, h mihez gratulalsz vagy sem. 4 gyerekem van, szep is lett volna minden ilyen esetben otthon tartani az osszeset. Kb. nem is jartak volna.
A lenyeg, hogy ezt meg kell tudni oldani valahogy.Egyetertek, hogy egy tobb gyerekes szulonek erre keszulni kell. Egy elsossel sem lehet megcsinalni, h kvazi ok nelkul otthon marad ilyen sokaig. A mi haziorvosunk (Bp.), ki is rohogne, megis milyen alapon irna ki?
Talán apuka is képes elvinni az iskolába a nagyot, meg el is tudja hozni, gondolom.
Innentől kezdve nem értem a problémádat. Azt hittem egyedülálló anyuka vagy, akinek senkije nincs.
#25 Lehet, hogy az a gond, hogy nem tudja, mert apuka hajnalban kezd. De szerintem erre nem az a megoldás, hogyha beteg a kisebbik, akkor apukának mindig betegszabit kell kivennie, hogy a nagyobbik suliba tudjon menni, miközben a kérdező otthon van a kisebbikkel.
Meg kéne oldani, hogy legyen valaki, aki segít. Bébiszittertől, nagyszülőn àt a szomszédig bárki, simán lehet máskor is olyan, hogy a kisebb gyerek lesz beteg, miközben a nagy egészséges, ilyenkor is mindig hurcolni fogod a kicsit, hogy a nagyot bevigyétek a suliba?
Apuka nem megoldás. Fél hétkor indul. Ha a nagyot iskolába is kellene vinnie, akkor már hat előtt kellene elindulniuk. Az iskolába szerintem be sem veszik olyan korán, de nem is akarom hogy hajnalban keljen.
Végül elvittük mi. Amíg nincs hivatalos karantén határozat, addig így is lesz. Emberek közelébe nem nagyon megy a kicsi (vicc amúgy, mert ha fertőzött, akkor akár én is és a nagyobb gyerek is lehet), gyalog megyünk, nem megyünk boltba se.
Nekem még kicsi a tesó így ránk ez nem vonatkozik viszont amikor lányom osztálytársának a tesója és az egész osztálya karanténba került ugyanúgy a lány ment a tesójáért az iskolába mert a szülei dolgoztak.
Más választása nem volt.
Marha messze laknak a sulitól az erdőben ami jó pár kilométer.
Ha máshogy nem leheg megoldani akkor muszáj elvinned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!