Ha valamely tantárgyból gyermeked sokszor kap rossz jegyet akkor mit teszel?
Hányadik osztályos a gyerek ?
Mert nem mindegy hogy alsós vagy felsős matekot nem érti vagy középiskolás matek nem megy .
21, ötödikes.
Én azon szoktam csodálkozni hogy hogyhogy nem érti, órán is biztos elmondják. És mikor elmondom neki, megérti, de mintha tőlem hallaná először.
Szétszórt nem oda figyel az órán , valószínűleg álmodozik.
Ezért Nem érti ,ez lehet figyelem zavar,de lehet hogy padtársaival matek órán szórakozik ezért nem érti matekot,kereshetsz neki magán tanárt aki elmagyarázta gyakorol vele.
Nekem alap, hogy beszélek ilyenkor a tanárral, és együtt kideritjuk, mi és miért nem megy a gyereknek.
Volt, ahol kiderult, hogy az elején valamit nem értett meg az adott anyagrészből, de a tanárnak nem tűnt fel, én meg magamtól rá nem jöttem volna, hogy azért nem megy, mert három fejezettel korábban valami kimaradt neki. Tök egyszerűen megoldódott, az adott tanár kétszer leült vele és elmagyarázta külön azt a részt, meg adott plusz gyakorlóanyagot, amiből otthon tudtunk gyakorolni.
Nekem nagyon fura, hogy van, akinek kb az utolsó gondolata a tanár segítségét kérni, hiszen ő az, aki a legjobban tudja, mi az, amit tanít, mit kér számon, és ő látja a gyerek órai teljesítményét. Ha gond van, közösen sokkal jobb eredményt lehet elérni, mint külön külön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!