Iskola előtt mit reggelizik a gyermeked?
Változó. Gabonapehely, esetleg vajas pirítós teával, felvágottal, paradicsommal,
nagyon ritkán bűnözésként - nyugodtan lőjjetek főbe érte - fornettis pogi. Mondjuk az utolsó kb. havi egyszer 4-5 darab.
Mivel korán kelő, pacsirta típus, így mindig van ideje bőven a reggelire is. Változó, hogy mit eszik. Szendvicset, melegszendvicset, tortillát, virslit, tojásos ételt, (ezekhez valami zöldséget is mindig) ezek a leggyakoribbak, néhanapján kalácsot valamivel, de ha épp rájön, előfordul, hogy simán eszi az előző napi főttet, ha maradt, múltkor csak pislogtam, mikor láttam, hogy tolja befelé az előző napi bolognai-t (megmikrózta, arra jöttem ki a fürdőből, hogy már reggelizik):D Rendesen, kiadósan eszik, mert már 5-6 között felkel, meg is éhezik bőven, általában 7 előtt eszik,(legközelebb csak ebédel, nem tízóraizik).
Itthonról fél 8 után indul, 6-7 perc séta csak a suli, ha siet, 5 sincs. 13 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!