Tegnap hallottam hogy Szeptember 15.én bezárják a sulikat de csak az alsósoknak. Ez igaz?
2021. aug. 18. 15:30
1/10 anonim válasza:
Ugyan hol hallottál ilyet?
Amig nincsen hivatalos bejelentes, addig felesleges ezen gondolkodni,meg elhinni.
En is hallottam, hogy az egyetem el sem kezdodik vagy, hogy egy honapnutan zarjak az iskolakat,de ez mind csak kitalacio. Tippelgetnek az emberek,hoyg szerintuk mikorra ut be az uj hullám.
2021. aug. 18. 15:41
2/10 anonim válasza:
Tökre nem igaz!
A 9 és 12 év közötti vörös hajú kislányoknak fogják bezárni, meg azoknak a fiúknak, akik piros tornacipőben mennek második tanítási napon.
Miért nem hiszitek el, hogy élő ember nem tudja ennyire előre, mi lesz szeptemberben...?
2021. aug. 18. 15:44
3/10 anonim válasza:
Én is ezt hallottam egy ismerőstől. Azt mondta email jött a suliból, hogy szept. 15-től nem lesz jelenléti oktatás.
Nekem ez nagyon fura, szerintem most már nem lesz sulibezárás.
2021. aug. 18. 16:48
4/10 anonim válasza:
Nem tartom valószínűnek, eddig sem az iskolások miatt zárták be, hanem a szüleik miatt akiket összefertöztek, azok meg a többi embert, most viszont már van lehetőség az oltásra.
2021. aug. 18. 16:54
5/10 anonim válasza:
HÜLYESÉG
Miért pont az alsósokét zárnák be? Azokkal otthon kéne maradnia a szülőknek, ami munkahely-problémákat okozna. Az alsó tagozatot tavaly is csak akkor zárták be amikor már nagyon muszáj volt. Ez kinek volna érdeke? Meg egyébként sem. Ha szeptember 15-től bezárnának, akkor erre a 2 hétre sem volna értelme kinyitni. Pont mire visszaszoknának...
Honnan hallottad? A közoktatás/tanfolyamok témakörből? Azt lehet nem nagyon kéne mostanság nézegetni. Vagy már ebbe a kategóriába is ideértek az iskolabezárás-fanatikusok?!
2021. aug. 18. 17:29
6/10 anonim válasza:
Mielőtt mindent elhiszel nem ártana logikusan gondolkozni. Ha egyáltalán zárnak (ami persze elképzelhető) akkor sem az alsóval kezdik. Pont az volt tavaly is az utolsó amit bezártak és az első amit nyitottak, mivel egy alsós gyerekre még a szülőnek is vigyázni kell, aki így nem tud dolgozni.
2021. aug. 18. 18:33
7/10 anonim válasza:
Nettó hülyeség. Minden nap megkérdezed?
2021. aug. 18. 22:35
8/10 anonim válasza:
Szerintrm abszolut nem lesz zaras,ahol lesz egy poz,ott 10 nap karanten ,majd vissza a jelenletire. Ez a 3.ev. most mar jo lenne abbahagyni a bohockodast.
2021. aug. 23. 10:51
9/10 anonim válasza:
Ma jöttem haza a boltból,és előttem ment 2 szakközépiskolai tanár,hallottam amit beszélgettek:16.-átol járványhelyzet!Sajnos csak ennyit vettem ki mert mentek be a suliba.
2021. aug. 23. 15:50
10/10 anonim válasza:
Amit a tanár mond, azt nem kell készpénznek venni, ők is csak úgy találgatnak, mint mi. Emlékszem, tavaly az ofő nálunk is mondta, hogy őszi szünetből már nem megyünk vissza. Aztán hogy majd decemberben, aztán bennfentes infó volt szintén, hogy január. Nem tudják ők sem! Az, hogy az iskolák fel lettek szólítva, hogy készüljenek a lehetőségre, még semmit nem jelent.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!