4,3-4,5 körüli gyereknek milyen továbbtanulási lehetőség lenne az ideális?
A lanyom eros realos
Alap volt h matekszakra megy gimibe. Majd utana olvastunk mik a gyetekek velemenye ezekrol a sulikrol.
Megjott a papir h felvettek. 4helyre! Akkor dontott ugy h bocsi de inlabb a Petrik. Az is realos iskola. Es a vegyeszetben sok a szamolas. Imadja a tarsasag nagyon jo.
Ami kimaradt matek OKTV 9.hely az orszagosban. Minden evben ment matek/kemia vetsenyekre.
Székesfehérvár. Az a baj, hogy a legtöbb gimi átállt a 6 meg a 8 osztályosra, alig van 4 osztályos gimi. Alapítványiból amiket tudok, az a Kodolányi, Lánczos, Tatai, Péter Rózsa (ha ezek még megvannak), Waldorf (azt hiszem felmenő rendszerben mennek, talán már van 9. osztály), Gorsium (de ez művészeti), Aranykéz. Szóval 4-ben egész biztos vagyok, hogy létezik, a többiről hallottam, nem tudom, hogy megvannak-e még.
Kodolányi, meg az Aranykéz úgy tudom megfizethető, a Lánczos az nagyon drága, a művészeti meg ugye nem jöhet szóba. A vegyipar őt is érdekelné, de az sajnos itt nincs. Matekból elég rossz, néha 3, néha 4, de van sni-kódja is belőle. Elég rossz az osztálya most, alig tanul valamit, mert még így is ő a legjobb, szerintem tudna ő ennél többet is. A pályaválasztási tanácsadáson a hölgy egyértelműen azt mondta, hogy neki a gimi túl nehéz lenne, menjen inkább alapítványiba. A matek felvételit elég reménytelennek találom, a magyart meg tudja csinálni jóra, szerintem.
Ha a mostani suliban o a legjobb zanulas nelkul akkor az nem egy eros iskola.
Ez utan egy eros gimibe bele fog pusztulni...
Ott teljesiteni kell.
Ott jo ha a 3as atlageg meglesz ...
Egy technikum nem gyenge 😂
Gondolkodj el azon h a kozismereti targyak mellet szakmait is tanul. Pont ugyan azt a tananyagot kell megtanulnia. Ugyan azok a kemeneti kovetelmenyek pluszba a szakmai targyak.
A Petrik abszolut nem gynege suli! Sot mondhatnam h wleg eros es sok gimin tultesz eredmenyben. Spec allando szereploi a tanulmanyi versenyeknek es mindig jo helyezeseket ernek el.
Nem mindwn technikum eros ez teny, de legyengezni azert eros tulzas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!