Aprilis 19-ei iskolanyitáskor nem akarom a gyereket visszaengedni. Igaz hogy az Oktatási hivatalnál kérhetem a magántanulói státuszt tanév végéig?
Szerintetek mennyi az eselye h egy tanar egyszerre tart on es offline orat???
Mert finoman fogalmazva is hulyeseg es kivitelezhetetlen ...
Az iskolaigazgatónak kell írni egy kérvényt, és ő engedélyezni fogja. Én beszéltem ettől az Ombudsmannal vagy 1,5 órát. És az iskolának kötelessége segíteni az otthon maradt gyerekek tanulását. Hogy hogyan, az más kérdés, én már annak örültem, hogyha a Krétába beírták, hogy mit vettek. Sajnos nekem kellett tanítani a gyerekeket. Ha meghaladja a 250 órát a hiányzás és nincsenek jegyek, akkor kell osztályozóvizsgát tenni. Ezt el kéne kerülni, próbáld megbeszélni a tanárokkal, hogy a témazárókat küldjék haza, vagy akkor azokra menjen be a gyerek.
Mi egész tanévben így tanultunk, és teljesen szabályos, van erre lehetőség.
Nàlunk is kérés nélkül jóvàhagyja az Igazgató Asszony.Most felmérik az igényeket ki az aki maradna otthon.
Ez amiatt van,hogy meg tudjàk szervezni azt,hogy akik otthon lesznek be tudjanak kapcsolódni online az óràkba.
Nàlunk,nagyon jól szervezett az online oktatàs.Egy nap 4-5 óra van,pénteken 2.Köszönet a tanàri karnak,szuper munkàt végeznek.(Dunakeszi)
Köszi.Összetartó a mi iskolánkban a tanári gárda,ami tudom ritka..Családias. Több tanár iskolán kívül barát/barátnő is.Jó fejek.:)
Megvan bennük a segítő szándék.Nyilván ,ha 1-2 szülő igényli az online-t akkor nem kivitelezhető,de már most nagyon sokan igénylik.Csütörtök este a határidő,akkor zárják le a kérdőívet és szervezik a továbbiakat.Nyilván a tankerületet is be kell vonni,de azon vannak,hogy egy gyerek se maradjon le,érje hátrányos helyzet mert otthon marad.
Nem értem egyes iskolákat.Nem az lenne a cél,hogy összetartsunk ebben a borzalomban és szülő-tanár jól tudjon együttműködni a gyerekek,a jövő generációja érdekében?Egy laptop kell , a tanár affinitása és megoldható.Arra van az az IT-s is ,hogy segítse a munkát,nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!