Szerintetek kinyitnak a középiskolák? Ha igen, tehetek valamit?
Nem hiszem, de nem vagyok jós.
Hidd el, nem csak Te aggódsz ezen.
Remélem nem nyitják ki.
Bunkó leszek, de mióta be vannak zárva a középsulik, reggelente a buszon le tudok ülni, nem nyomorgunk egymás nyakába lihegve, és nem kések el a munkából sem, mert nem kell 10-15 percet várni mire minden gyerek felszáll. Nincs tolakodás, nincs bandázás, nincs vagánykodás. Nyugalom van. Imádom, hogy otthon vannak. Maradjanak is ott.
Én sem akarom engedni iskolába, kistesója nagyon beteges, kruppos. Így is pokoli éjszakáink vannak néha, nem hiányoznak a betegségek. Mióta a nagy nem jár suliba, sokkal könnyebb, nem hoz haza betegségeket.
Szóval én most hívogatok jegyzőt, igazgatót, hogy oldjuk meg ne kelljen bejárnia.
Hetedikes lányom van.
6#
Hasonlóan gondolkodom én is.
Nekem is két gyerekem van.Özvegyként nevelem őket.
Meg tudom oldani a felügyeletüket,itthonról dolgozom.
Én nagyon félek,hogy hazahoznàk az iskolàból a Covidot.Mi lesz velem/velünk,ha lebetegednénk?
Meg fogok mozgatni én is minden követ,annak érdekében,hogy itthon tudjam tartani őket a nyàri szünetig.
3. válaszolónak:
Lehet, hogy te így gondolod, hogy neked marha kényelmes, de nekünk tanulóknak már nem annyira. Főleg, hogy otthon poshadunk, nem lehet elmenni sehova egy kávét meginni, barátokkal találkozni legalábbis hétköznap, mert ugye online oktatás van, ami szarra sem elég. Lehet hogy neked ez így marha jó, de mivel mi, tanulók fogjuk eltartani (részben mi) a mostani dolgozókat később, bocsánat, de szeretnék rendesen leérettségizni, tanulni rendes iskolában, mart már a tököm ki van a haszontalan kolrátozásokkal, amiknek már értelmét nem látom. Igenis mehessünk iskolába, mert le vagyunk maradva a tananyaggal, ez így nem tanítás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!