Alsóban lesz online oktatás? Hovatakos jelentést nem találok erről, az iskola pedig ezen rugózik.
"Tavaly az alsósoknak rendes iskola volt. Dolgoztam." HOL???
Harmadikos gyerekemmel szenvedtük végig sírva a napokat. Hurcolásztam ide-oda, nem tudott tanulni, esténként ültünk le átnézni az anyagot... amit kapott, mert hogy tanítás nem volt, az fix.
Ja, hát így mindjárt más.
Üdv a valóságban, akinek már legalább másodikos a gyereke, egyszer már átélte ezt, kapaszkodj meg, 2020 március 16-június 15-ig ONLINE oktatás volt. És ugyanezek voltak a problémák, a kormány SZ*RT a fejünkre.
"Nekem eddig az alsósom egyszer nem hiányzott sulibol. 2020 szept-ben kezdte a sulit."
jaaaa, az más.
Majdnem pont egy éve péntek reggel szó sem lehetett az iskolák bezárásáról. Majd péntek éjjel közölte doktorminiszterelnökünk, hogy hétfőtől nincs iskola, mindenki oldja meg, ahogy tudja.
Pont leszrták a szülőket és nem érdekelt senkit, hogy meg tudod-e oldani.
Most is ez van.
Elrendelték a digitális oktatást. Ha nincs hozzá eszköz meg infrastruktúra, majd megoldod. Jó esetben az iskola/tankerület, rossz esetben a tanítónéni. Pl azzal, hogy a gyerekednek külön papír alapon oktat, postán küldi, vagy elviszi és bedobja. te meg majd küldöd/viszed vissza.
Helló magyar valóság!
Értem.
Akkor már csak az a kérdés, mégis mire várnak. Miért nincs elrendelve az "ítélet".
Nem más bolygon elek.
Jelenleg nincs elrendelve az alsosok digitális oktatasa.
Tavaly az ovoda miatt nem érintett a kérdés.
Az óvodák is ugyanúgy zárva voltak, szóval érthetetlen, hogy ez ilyen szinten nem érintett meg.
A krétában nekünk már este érkezett az üzenet a digitális munkarendre történő átállásról 03.08 és 04.07 között.
Bevittem dolgozni. De nem kellett eloadásokat nezni vele meg stb
A digitális oktatas a problémam.
58 igen a sulik készulnek nálunk is átállni.
Csak epp rendelet nincs hozzá kiadva..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!