Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Alsóban lesz online oktatás?...

Alsóban lesz online oktatás? Hovatakos jelentést nem találok erről, az iskola pedig ezen rugózik.

Figyelt kérdés

2021. márc. 4. 17:55
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/77 anonim ***** válasza:

"Tavaly az alsósoknak rendes iskola volt. Dolgoztam." HOL???

Harmadikos gyerekemmel szenvedtük végig sírva a napokat. Hurcolásztam ide-oda, nem tudott tanulni, esténként ültünk le átnézni az anyagot... amit kapott, mert hogy tanítás nem volt, az fix.

2021. márc. 5. 11:11
 52/77 anonim ***** válasza:
100%

Ja, hát így mindjárt más.

Üdv a valóságban, akinek már legalább másodikos a gyereke, egyszer már átélte ezt, kapaszkodj meg, 2020 március 16-június 15-ig ONLINE oktatás volt. És ugyanezek voltak a problémák, a kormány SZ*RT a fejünkre.

2021. márc. 5. 11:12
 53/77 anonim ***** válasza:
100%

"Nekem eddig az alsósom egyszer nem hiányzott sulibol. 2020 szept-ben kezdte a sulit."

jaaaa, az más.

Majdnem pont egy éve péntek reggel szó sem lehetett az iskolák bezárásáról. Majd péntek éjjel közölte doktorminiszterelnökünk, hogy hétfőtől nincs iskola, mindenki oldja meg, ahogy tudja.

Pont leszrták a szülőket és nem érdekelt senkit, hogy meg tudod-e oldani.

Most is ez van.

Elrendelték a digitális oktatást. Ha nincs hozzá eszköz meg infrastruktúra, majd megoldod. Jó esetben az iskola/tankerület, rossz esetben a tanítónéni. Pl azzal, hogy a gyerekednek külön papír alapon oktat, postán küldi, vagy elviszi és bedobja. te meg majd küldöd/viszed vissza.

Helló magyar valóság!

2021. márc. 5. 11:15
 54/77 A kérdező kommentje:

Értem.

Akkor már csak az a kérdés, mégis mire várnak. Miért nincs elrendelve az "ítélet".

2021. márc. 5. 11:15
 55/77 anonim ***** válasza:
97%
Sértés nélkül írom, hogy a kérdező mintha totál más bolygón élne. A csapból is ez folyt éppen egy évvel ezelőtt, ő meg úgy tesz most, mintha ez először fordulna elő. És követeli, hogy a kormány vegye figyelembe a családok helyzetét. Hát, aranyom ezen már túlvagyunk, és letojta.
2021. márc. 5. 11:17
 56/77 anonim ***** válasza:
100%
El van rendelve. Digitális munkarendre állnak át a köznevelési intézmények.
2021. márc. 5. 11:21
 57/77 A kérdező kommentje:

Nem más bolygon elek.

Jelenleg nincs elrendelve az alsosok digitális oktatasa.

Tavaly az ovoda miatt nem érintett a kérdés.

2021. márc. 5. 11:21
 58/77 anonim ***** válasza:
71%

Az óvodák is ugyanúgy zárva voltak, szóval érthetetlen, hogy ez ilyen szinten nem érintett meg.

A krétában nekünk már este érkezett az üzenet a digitális munkarendre történő átállásról 03.08 és 04.07 között.

2021. márc. 5. 11:26
 59/77 A kérdező kommentje:

Bevittem dolgozni. De nem kellett eloadásokat nezni vele meg stb

A digitális oktatas a problémam.

2021. márc. 5. 11:27
 60/77 A kérdező kommentje:

58 igen a sulik készulnek nálunk is átállni.

Csak epp rendelet nincs hozzá kiadva..

2021. márc. 5. 11:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!