Alsóban lesz online oktatás? Hovatakos jelentést nem találok erről, az iskola pedig ezen rugózik.
Ha nem lesz a gyerek ott reggel 8kor az online órán igazolatlannak fog minösülni.
Úgyhogy ma beszélj az iskolával ,mert bizony neked kell megoldani hogy gyerek ott legyen az online órán.
Nalunk is jeleztek hogy van ugyelet 7 30-16 30 ig.Azonban benne van h.akkor vsak pedagogus felügyelet lesz biztositva oktatas nem.Tovabbá hogy nagyobb a veszelye a kiscsoportos foglalkozasnak.Nem kissé célozgatnak.
Én többnyire home officeban vagyok ezert megoldott de amúgy ez akkoris elég lemaradas lesz...
Én értem a kérdezőt. Hasonló gonddal küzdök. Nálunk elvileg lesz digitális oktatás. Negyedikes a gyerek. Otthon van a gép. Nem rángathatom minden nap máshova, mamához, baráthoz, rokonokhoz, hogy vigyázzanak rá. Én meg eü-ben dolgozom, az nem zár be, nem tudok otthon maradni, max a szabadságom terhére. De akkor mi lesz később?
A gyerek nincs el max 1 órát egyedül, fél. Amióta van ez a vírus-mizéria, de pláne fél. Nem diktáltuk belé, igazából nincs mitől tartania, mégis.
De ha otthon is hagynám egyedül, egy 10évestől nem elvérható, hogy önállóan leüljön a gép elé és egyedül részt vegyen az órán. Az elsőre még odaül. Aztán elkezd tévét nézni, játszani, esetleg kiborít egy pohár vizet, nekiáll szöttyögni vele... jó esetben nem csúszik meg rajta és vágja a tarkóját a küszöbnek... szóval egyzserűen kicsi ahhoz, hogy egyedül maradjon otthon.
DE a dolgozó (nem home office-képes) szülőkre megint nem gondolt senki. Pedig erre kellene valami egységes eljárás, hogy amennyiben szükséges, akkor legalább 12 éves korig had maradhassunk otthon a gyerekkel mindenféle kérés, könyörgés, megalázkodás nélkül úgy, hogy közben ne kelljen attól félni, hogy nem lesz hova visszamenni dolgozni.
Pontosan. Ez a munkahelyféltés is.
Irtam a suliba hogy annyiban tudom megoldani a valos idejű online oktatást ha össze tudom azzal hangolni, hogy amig a kicsi ül es tanul szülői felügyelet nélkül a munkahelyemen, amig dolgozom, addig kivitelezhető.
Mellesleg amirol a főnököm még semmit nem is tud, hogy be akarom ráncigálni a gyereket a munkába...
Kérek ügyeletet mindenesetre.
De ez az esti tanulás munka után is kisgyerekkel..hát nem is tudom.
Szerintem annak függvényében dönt a kormàny hogy a szulők meg tudják e oldani azt hogy kisgyerekkel tanulnak otthon.
Ha megkapják ők is az infokat arrol amiket az iskolák kérnek be nyilatkozatokat.
Azaz ha javarészt el lesznek lehetetlenitve a kicsik szülei ezzel, akkor kihozhatják, hogy mentesülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!