Osztályfőnök korrepálhat (pénzért) iskolaidőn kívül osztályába járó gyereket?
19!
Nos, a 13. dolgozott iskolában és tudja, hogy megy ez. Nem a 2000 forint a lényeg.
21-es, ezen is túlvagyunk már réges régen. Az igazgató úr sajnos nem hisz nekünk, sőt, még vádaskodik is, és így mondta, hogy aggályos, hogy korrepetál a másik.
Sajnos ez csak a legkisebb gond a tanárral.
Sajnos nincs másik megfelelő iskola.
Tehát csak arra voltam kíváncsi, mit kaphat ezért a tanárunk, és hogy van-e valami törvény rá, hogy nem korrepetálhat. Lehet, hogy nagy bajba sodorjuk, de akkor magunkat is. :(
24!
Nincsenek lenézve. Megegyszer, minden hátsó szándék nélkül is megemlítheti az egyik egy sima beszélgetés során, hogy ő korrepetálja a Katikát. Átlag tanárok között összetartás van, egymás munkáját tisztelik - altalanossagban beszélünk- így hidd el, máshogy fog arra a gyerekre nézni a tanára. Itt meg eleve egy olyan viszonyról van szó, ahol a szaktanár pikkel az osztalyfonokre, ergo itt épp a fordított eset lesz valószínű: Katika semmiben sem fog tudni megfelelni a tanárnak.
Simán kirúghatják.
De a 3.os matekra miért nem tanítod meg te? Vagy ha nem tudod Te sem, akkor keress egy egyetimistát, aki korrepetálja.
Nyilván ez tanàrfüggő is.
Egy nagyvárosban simán talál az ember más korrepetítort, de falun nem.
Pl én a tanáromhoz, vagy a másik tanàrhoz jàrtam nyelvórára.
Nem volt màs.
Nem korrepetálás volt, nem a tabanyagot tanultuk, max megnézte a házimat, kijavította , ha kérdeztem válaszolt.
A hàzi feladat nem hagyott nyomot a jegyben.
Sosem készített fel dolgozatra, feleletre.
Teljesen más tananyag szerint. mentünk.
A klasszik korrepetálást 7. Órában voltak tanárok, akik tartottak ingyen, azoknak, akik ek kellett, vagy szünetben elmagyarázták.
( általánosban és később a középiskolámban is így volt)
Másrészt nem a szaktanára, szerintem így nem gond.
Mekkora gyerekekről van szó?
Ha jól sejtem, általános iskola 3. osztály? (megzavar a tanár/tanító szavak keveredése) Tanítsa meg az osztályfőnök napköziben. Van rá lehetősége és ideje is, hogy felzárkóztassa a lemaradókat és együtt csinálják meg a házit, ismételjék át az anyagot.
Ha középiskola 3. osztály, akkor meg kb semmi köze hozzá a matektanárnak, hogy a gyerek kihez jár iskola után. Bár itt tény, hogy az osztályfőnök szokta a saját tárgyát tanítani az osztályban.
A tanítók meg mindenszakosak, ott nincs igazán alsóban saját tárgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!