Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Osztályfőnök korrepálhat...

Batta80 kérdése:

Osztályfőnök korrepálhat (pénzért) iskolaidőn kívül osztályába járó gyereket?

Figyelt kérdés
2021. febr. 4. 09:10
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
82%
Hat ez esetben így jártál.... Amig tehetsz: a többi szülővel együtt felkeresni az igazgatót és panaszt tenni a matektanár tanítási módszerére illetve a tanítás hiányára. Átviheted a gyerekedet másik iskolába és maradhat az ex osztályfőnök a magántanára.
2021. febr. 4. 10:05
 22/41 anonim ***** válasza:
86%

19!

Nos, a 13. dolgozott iskolában és tudja, hogy megy ez. Nem a 2000 forint a lényeg.

2021. febr. 4. 10:06
 23/41 anonim ***** válasza:
4%
#16 ne beszélj már szamárnságot, miért adna egy pedagógus jobb jegyet Katikának pusztán azért, mert megtudta, hogy a Panni néni korrepetálja... hagyjuk már
2021. febr. 4. 10:08
 24/41 anonim ***** válasza:
79%
22. persze iskolája meg tanára válogatja, de azért ne nézzük már ennyire le a pedagógusokat :)
2021. febr. 4. 10:09
 25/41 A kérdező kommentje:

21-es, ezen is túlvagyunk már réges régen. Az igazgató úr sajnos nem hisz nekünk, sőt, még vádaskodik is, és így mondta, hogy aggályos, hogy korrepetál a másik.

Sajnos ez csak a legkisebb gond a tanárral.

Sajnos nincs másik megfelelő iskola.

Tehát csak arra voltam kíváncsi, mit kaphat ezért a tanárunk, és hogy van-e valami törvény rá, hogy nem korrepetálhat. Lehet, hogy nagy bajba sodorjuk, de akkor magunkat is. :(

2021. febr. 4. 10:09
 26/41 anonim ***** válasza:
100%
Nos, ha az igazgató azt mondta, aggályos hogy az osztályfőnök korrepetál -és bizony jól mondta- akkor kb bármi lehet a vége, akár kirúgás is. Törvény nincs rá, még mindig nincs, de ahogy már írtam, valóban etikáikat problémás.
2021. febr. 4. 10:25
 27/41 anonim ***** válasza:
100%

24!

Nincsenek lenézve. Megegyszer, minden hátsó szándék nélkül is megemlítheti az egyik egy sima beszélgetés során, hogy ő korrepetálja a Katikát. Átlag tanárok között összetartás van, egymás munkáját tisztelik - altalanossagban beszélünk- így hidd el, máshogy fog arra a gyerekre nézni a tanára. Itt meg eleve egy olyan viszonyról van szó, ahol a szaktanár pikkel az osztalyfonokre, ergo itt épp a fordított eset lesz valószínű: Katika semmiben sem fog tudni megfelelni a tanárnak.

2021. febr. 4. 10:33
 28/41 anonim ***** válasza:
80%

Simán kirúghatják.

De a 3.os matekra miért nem tanítod meg te? Vagy ha nem tudod Te sem, akkor keress egy egyetimistát, aki korrepetálja.

2021. febr. 4. 10:54
 29/41 anonim ***** válasza:
79%

Nyilván ez tanàrfüggő is.

Egy nagyvárosban simán talál az ember más korrepetítort, de falun nem.

Pl én a tanáromhoz, vagy a másik tanàrhoz jàrtam nyelvórára.

Nem volt màs.

Nem korrepetálás volt, nem a tabanyagot tanultuk, max megnézte a házimat, kijavította , ha kérdeztem válaszolt.

A hàzi feladat nem hagyott nyomot a jegyben.

Sosem készített fel dolgozatra, feleletre.

Teljesen más tananyag szerint. mentünk.

A klasszik korrepetálást 7. Órában voltak tanárok, akik tartottak ingyen, azoknak, akik ek kellett, vagy szünetben elmagyarázták.

( általánosban és később a középiskolámban is így volt)

Másrészt nem a szaktanára, szerintem így nem gond.

2021. febr. 4. 11:03
 30/41 anonim ***** válasza:
27%

Mekkora gyerekekről van szó?

Ha jól sejtem, általános iskola 3. osztály? (megzavar a tanár/tanító szavak keveredése) Tanítsa meg az osztályfőnök napköziben. Van rá lehetősége és ideje is, hogy felzárkóztassa a lemaradókat és együtt csinálják meg a házit, ismételjék át az anyagot.

Ha középiskola 3. osztály, akkor meg kb semmi köze hozzá a matektanárnak, hogy a gyerek kihez jár iskola után. Bár itt tény, hogy az osztályfőnök szokta a saját tárgyát tanítani az osztályban.

A tanítók meg mindenszakosak, ott nincs igazán alsóban saját tárgy.

2021. febr. 4. 11:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!