Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Osztályfőnök korrepálhat...

Batta80 kérdése:

Osztályfőnök korrepálhat (pénzért) iskolaidőn kívül osztályába járó gyereket?

Figyelt kérdés
2021. febr. 4. 09:10
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
De nem ő tanítja a tantárgyat iskolaidőben!!!! Más tantárgyakat tanít.
2021. febr. 4. 09:53
 12/41 anonim ***** válasza:
92%

Etikailag azért lehet kifogásolható, mert a saját tanítványának, aki fizet neki, jobb jegyet fog adni.

Nem feltétlenül szándékosan, de emberek vagyunk, nehéz korrektnek lenni a saját kis külön diákunkkal.

+ óhatatlanul azokat fogja gyakoroltatni a tanár pl. matekból, ami benne lesz a dolgozatban.

És a tanárnak nem kell rossz gonosznak lenni ehhez!

(Az első pontra odafigyelhet, de a másodikra már nem igazán, mert azért az kellemetlen lenne ha tök más feladatokat gyakorolnának, mint amik a dolgozatban vannak)

2021. febr. 4. 09:55
 13/41 anonim ***** válasza:
94%

Értem!!!! De ő az osztályfőnök. Osztályozó konferencián is van szava. Plusz a szünetben is elbeszélgethet az adott tanárral, hogy figyi, tudod a Katika hozzám jár korrepetálásra....

Nem igaz hogy felnőttként ep esszel nem tudod felfogni.

Amúgy pontosan miért is merült fel benned ez a kérdés?

2021. febr. 4. 09:56
 14/41 A kérdező kommentje:

Értem. De egyszerűen ő volt eddig az egyetlen, aki meg tudta neki tanítani a matekot. Speciális igényű gyermek. És itt nem arról van szó, hogy 4-es vagy 5-ös sajnos, itt a miniumszint (2-es) teljesítése a cél.

De értem, amit mondtok. És kétségbeestem. :(

2021. febr. 4. 09:58
 15/41 anonim ***** válasza:
55%

nem láttam, hogy írtad, hogy nem azt a tárgyat tanítja az osztályának.

Szerintem így nincs gond, azért a tanárok nem szoktak olyat csinálni, hogy heti 2000 forintért jobb jegyért lobbizzanak más tanároknál is..

2021. febr. 4. 09:58
 16/41 anonim ***** válasza:
98%

15!

Vagy de.... Nem kell feltétlenül lobbizni, vsak megemlíti akár minden hátsó szándék nélkül is a korrepetáló, vagy maga a gyerek, hogy ő a Kati nénihez jár...

Kérdező!

Érdekes...Az osztályfőnök szokta a saját szaktantqrgyait tanítani a sajat osztalyanak....

2021. febr. 4. 10:02
 17/41 A kérdező kommentje:

Azért merült fel, mert akit most kaptak matematika tanárt, semmit nem tanít a gyerekeknek, ugyan megbuktatni sem buktat meg senkit. És ez a tanítónéni tanította korábbi évben, és egyből megtalálta a közös hangot a gyermekemmel, és szuperül felzárkóztatta. Amit most ez a "pedagógus" alapjaiban rombolt szét. A korrepetálás nélkül SEMMIT nem tudna a gyermekem, így hogy menjen a következő osztályba?

Most az új "pedagógus" mószerolta be a kedves tanítónénit, mert korrepetálni merészel. (nemcsak az én lányomat) Igazából ezeknek a gyereknek csak így van esélye a harmadikos matematika anyagot elsajátítani, mert órán semmit nem csinálnak.

2021. febr. 4. 10:02
 18/41 A kérdező kommentje:
16-os, ebben az iskolában akkora a zűr, és kavarás, hogy a fejemet fogom. Úgy megkavarták, hogy cserélnie kellett a tantárgyait a talpnyaló párjával, különben mehet, amerre lát.
2021. febr. 4. 10:04
 19/41 anonim ***** válasza:
30%

#12 vagyok

Amit a 15-ös ír, nettó hülyeség.

Heti 2000 forintért nem fog magából bolondot csinálni egy tanár.

Ha nem azt a tárgyat tanítja az osztálynak, akkor az általam leírt következményektől nem kell tartani.

Ne foglalkozz a többiekkel, nyugodtan korrepetálja az osztályfőnök a gyerekedet! Semmi gond nem lesz belőle!

2021. febr. 4. 10:05
 20/41 anonim ***** válasza:
41%
lüke vagyok, a 13 ír hülyeséget :D
2021. febr. 4. 10:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!