Milyen lett az elsősöd félévije?
Bocsi,de az elsősök is már jegyet kapnak?
Még anno 2013-4-ben úgy volt,hogy nem kaptak jegyet,hanem csak szöveges értékelést és csak 2.-os korban második félévtől voltak jegyek.
Habár jegyeket nem adnak nálunk, érezhető, hogy nagyjából hányasnak felel meg a bizonyítvány, ráadásul felmérőknél beírják, hogy hány százalékot ért el. Fiunk kitűnő lett, igazgatói dicséretet kapott. Szerintem egyébként írásból nem érdemelte volna meg a kiválóan teljesített minősítést, de nem vagyok tanár.
Nálunk nem kap mindenki minden tárgyból kiváló minősítést, pont panaszkodott az egyik anyuka, hogy mennyire lehúzta a tanárnő a fia bizonyítványát, mert dolgozatoknál izgul és 40-50%-osra írja őket.
Első válaszolónak üzenem hogy elsőben még nincs olyan tantárgy hogy irodalom...
Szerintem azért nem általános h mindenki kiválóan megfeleltet kap mindenre, a többségnek azért becsúszik pár jól megfelelt is.
A nagyobb lányomnál például amikor elsős volt, félévkor ő volt az egyetlen az osztályban aki mindenre kiválóan megfeleltet kapott.
Persze elsőben azért még nem valami bonyolultak a számonkérések és jobban oda is figyelnek rájuk a tanárok dolgozat közben, legalábbis nálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!